@re Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Tak jsem koukal co stojí nové turbo u nás nové 183300,- a repas 94600,- Bohouši toho repasovaneho se neboj , tam taky platí douletá záruka :D:D No je to masakr teda , ale ani jedno turbo už se nedodává , výroba ukončena, by mě zajímalo proč :D:D nemáš tam jednu nulu navíc? to je masakr... jediné slušně výkonné sériové auto co peugeot vyrobil, a takhle poruchové? Citovat
BiFF Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 Ono taky zalezi , ale mam pocit ze Bohous to Turbo nemel vubec venku ikdyz jak delal hlavu tak ho venku mel. Kazdopadne je to smula trochu , moje turbinka nastesti vypada vklidu jak jsme se na ni koukali! Ale jak rikal Vosta ta cena za to Turbo neni zas tak hrozna 30 000 se da Citovat
Bohouš Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Tak turbo je už týden venku, respektive v kufru :-) Je prasklé jako mrcha....takže sehnat housing a repas :roll Citovat
John Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: Bohouš Tak turbo je už týden venku, respektive v kufru :-) Je prasklé jako mrcha....takže sehnat housing a repas :roll Ajeje tak to je pěkný..... Tak ať se ti to poraří sehnat a na zaří ať jsi ready na sraz Citovat
voštík Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 charles nedavno jedno mel, za 420€ - uz jsi ho zmermomocnil? Ojro je ted dobry, tak te to vyjde na stejny prachy jako me Citovat
Bohouš Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 charlesovi jsem psal - nové stále má, ale řikal něco i použitém ve 100% stavu, ale zatím neodpověděl.......o víkendu vyfotím tu nádheru a hodím se foto na pokochání :mrk:mrk Voštík - existuje něco jako turbo housing X exhaust housing ??? Jelikož tudíž protože, já mám prasklou tu část u výfuku :roll [upravil dne 31/7/2008 Bohouš] Citovat
Bohouš Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Voštík - Charles a jeho housing to jistí. Mám u něj tichou rezervaci než mě dorazí bankovky od zaměstnavatele Citovat
Bohouš Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 fotky mám.....netušil jsem, že zrovna ty chceš vidět prasklej housing :D:D:P Citovat
Bohouš Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 ještě na místě - připraveno na povolování šroubů, což byla mimochodem neuvěřitelná rychta !!!!!! Citovat
BiFF Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Bohous: tak si to rovnout predelej na vat28 , me se se ted naskytla prilezitost mit turbinu z Nisan pulsara gti-r , ale jeste si zjistuji ktera turbina je pro konverzi vat28 lepsi jestli z pulsara(sunny) nebo z nisana 200sx s14 akorad ta moje english me trochu brzdi na t16 foru ale aspon budou mit ze me srandu jak to tam pisu pres prekladac a byl jsem za tim kamosem z Prostejova tak mi poradil par veci aby to trochu jelo Citovat
Bohouš Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 BiFF - no tak se poděl o zkušenosti s konverzí, protože sehnat turbo z 200sx (VAT28) je brnkačka !!!! Těch je na netu mraky, kdežto těch našich sráčů VAT25 je jak šafránu..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.