Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Tak jsem koukal co stojí nové turbo u nás

nové 183300,-

a repas 94600,-

Bohouši toho repasovaneho se neboj , tam taky platí douletá záruka :D:D:D

No je to masakr teda , ale ani jedno turbo už se nedodává , výroba ukončena, by mě zajímalo proč :D:D:D

nemáš tam jednu nulu navíc? :D

to je masakr... jediné slušně výkonné sériové auto co peugeot vyrobil, a takhle poruchové?:bojim

Odesláno

Ono taky zalezi , ale mam pocit ze Bohous to Turbo nemel vubec venku ikdyz jak delal hlavu tak ho venku mel.

Kazdopadne je to smula trochu , moje turbinka nastesti vypada vklidu jak jsme se na ni koukali!

Ale jak rikal Vosta ta cena za to Turbo neni zas tak hrozna 30 000 se da :)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Tak turbo je už týden venku, respektive v kufru :-) Je prasklé jako mrcha....takže sehnat housing a repas :roll:roll

Ajeje tak to je pěkný..... :( Tak ať se ti to poraří sehnat a na zaří ať jsi ready na sraz :):super:D

Odesláno

charlesovi jsem psal - nové stále má, ale řikal něco i použitém ve 100% stavu, ale zatím neodpověděl.......o víkendu vyfotím tu nádheru a hodím se foto na pokochání :mrk:mrk:mrk

Voštík - existuje něco jako turbo housing X exhaust housing ??? Jelikož tudíž protože, já mám prasklou tu část u výfuku :roll:roll

[upravil dne 31/7/2008 Bohouš]

Odesláno

Bohous: tak si to rovnout predelej na vat28 , me se se ted naskytla prilezitost mit turbinu z Nisan pulsara gti-r , ale jeste si zjistuji ktera turbina je pro konverzi vat28 lepsi jestli z pulsara(sunny) nebo z nisana 200sx s14 akorad ta moje english me trochu brzdi na t16 foru :( ale aspon budou mit ze me srandu jak to tam pisu pres prekladac :)

a byl jsem za tim kamosem z Prostejova tak mi poradil par veci aby to trochu jelo :)

Odesláno

BiFF - no tak se poděl o zkušenosti s konverzí, protože sehnat turbo z 200sx (VAT28) je brnkačka !!!! Těch je na netu mraky, kdežto těch našich sráčů VAT25 je jak šafránu.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...