voštík Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 to se ozerem a az pojedem z oziracky, tak to rozbijem... Citovat
Bohouš Odesláno 21. únor 2008 Odesláno 21. únor 2008 Původně zaslal: voštík to se ozerem a az pojedem z oziracky, tak to rozbijem... koukám, že jsi nějak v ráži.......ty jsi si už pár let vozil šunky v téčku, ale já jsem se ještě ani pořádně nesvezl, takže bych to rozbíjení o kousek posunul. I když pokud to ani teď nebude jezdit, tak to rozbiju ještě u mechanika.......vyrvu z toho VAT 25 ale mortal kombat a hrozně se mě uleví :D:D Citovat
Bohouš Odesláno 23. únor 2008 Odesláno 23. únor 2008 POMOC - Jak T16ka pozná jaký je zařazený rychlostní stupeň ??? - turbo tlačí pořádně až od dvojky.....tak jak to pozná ??? Je nějaké čidlo na převodovce, nebo je to nějak dohromady se speed sensorem ???? Potřeboval bych to zjistit a nemůže se dostat na T16 forum :( [upravil dne 23/2/2008 Bohouš] Citovat
voštík Odesláno 23. únor 2008 Odesláno 23. únor 2008 je to poresne jak pises, zna otacky motoru a zna i rychlost, podle toho pozna co mas za kvalt. Speed senzor je opet ve hre? Je to tak udelany naschval a) na 1 nepotrebujes hned plny vykon, kouzlo je v tom, jak se to rozjede na 2, 3, 4, 5 +/- Proto jei 1ka docela kratka b) proto, aby se hned neodporoucela prevodovka a dalsi pohonne soucastky... c) mozna i trosku proto, aby se s tim nedalo z mista jet storcem Kdyby to tak nebylo, tak to na 1 trha asfalt i s podlozim, takhle to trha jen trosku gumy [upravil dne 23/2/2008 voštík] Citovat
Bohouš Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Voštík - díky. Jsem zase chytřejší - já se bál aby tam nebylo další čidlo na snímání zařazené rychlosti apod..... jak tak koukám, tak ten speedsensor je pěkně chytrej parchant .........no a ten můj je asi nějakej náladovej. Včera jsem si totiž byl pro auto s tím, že to jezdí. Tak jsem zrušil účet a natěšeně vyrazil. Mechanik mě oznámil, že s tím najel 30 km a žádný problém, jen to je prej hrozný peklo a že to od 405ky nečekal Tak jsem si to šel zkusit a opravdu auto jelo neskutečně, už jsem se začínal radovat, když najednou tachometr spadl a ani ťuk. No teda ani ťuk, ono to jede i tak mnohem líp než předtím, přece jenom je na tom to přetěsnění motoru znát, ale když vím co to umí s 1.3 tlakem od turba, tak mě to absolutně nevyhovuje i když se to občas probere a chvilku to jede tak jak má. Mechanika jsem s tím nepotěšil, ale už se rýsuje určitě řešení, jen musím počkat na nějaké bankovky, páč to není zadarmo. Každopádně do jarního srazu to auto pojede Citovat
BiFF Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Tak at se ti to podari brzo spravit Bohousi Citovat
Bohouš Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 BiFF - z toho \"brzo\" jsem se už dávno probral...... Citovat
voštík Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 taky jsemnetusil, ze rozbitysvetlo a prasklej naraznik bude oprava na vice jak 2roky Citovat
BiFF Odesláno 26. únor 2008 Odesláno 26. únor 2008 Vostik: Je to mazec , takova smula ze se pojebalo toho tolik, ale tak aspon to budes mit vsechno opravene najednou Citovat
voštík Odesláno 28. únor 2008 Odesláno 28. únor 2008 vyckavame ........... az budou suche cesty, to pak bude fičík Citovat
Whitetiger Odesláno 29. únor 2008 Odesláno 29. únor 2008 no ja vyckavam ale na kardan, ktorý som poslal na vyváženie. bol buchnutý tak mi mali na nom menit prednu čast- tak som zvedavý. tiež čakam na BOV z USA a aj na výfuk. tak čakam a čakam. Citovat
Bohouš Odesláno 29. únor 2008 Odesláno 29. únor 2008 A já čekám až se doveze suspensor ........... no a potom to začne být zajímavé, protože pokud to nepojede ani s \"novým\" suspensorem, tak začne slušná laborace - už se na to těším. :roker Citovat
voštík Odesláno 29. únor 2008 Odesláno 29. únor 2008 no ono to muze byt i necim cemu se rika snad speedbox... krabicka, ktera je napojena mj. na speedsensor... myslim, ze je nekde za kastlikem spolujezdce Citovat
BiFF Odesláno 2. březen 2008 Odesláno 2. březen 2008 Wow no ja cekam az se vsichni setkame na sraze Bohous: Doufam ze to vyjde jsi me tim natesil, ze bych udelal kopii Turbinky Citovat
Bohouš Odesláno 3. březen 2008 Odesláno 3. březen 2008 Voštík - jj o speedconvertoru vím.......prostě se začne od čidla a půjde se postupně dál a prostě se to najde :roker BiFF - Citovat
Whitetiger Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 Ahojte- kto to z vás kupoval SSQV BOV z USA? mne práve prišiel no je na colnici a tí chcu odomna vselijaké prehlásenia, doklad o zaplatení a ktovie co este. aj vy ste to dávali? Citovat
Bohouš Odesláno 4. březen 2008 Odesláno 4. březen 2008 Tigr - to jsem byl já, ale kupoval jsem to přes Voštíka, ale pokud vím, tak nic podobného nikdo nechtěl. Já jen sledoval cestu zásilky na e-stránkách US mail services a pohoda vánek...dorazilo to normálně až k Vošťajzovi na poštu...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.