Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: voštík

to se ozerem :D a az pojedem z oziracky, tak to rozbijem...

koukám, že jsi nějak v ráži.......ty jsi si už pár let vozil šunky v téčku, ale já jsem se ještě ani pořádně nesvezl, takže bych to rozbíjení o kousek posunul. I když pokud to ani teď nebude jezdit, tak to rozbiju ještě u mechanika.......vyrvu z toho VAT 25 ale mortal kombat a hrozně se mě uleví :D:D:D

Odesláno

POMOC -

Jak T16ka pozná jaký je zařazený rychlostní stupeň ??? - turbo tlačí pořádně až od dvojky.....tak jak to pozná ???

Je nějaké čidlo na převodovce, nebo je to nějak dohromady se speed sensorem ???? Potřeboval bych to zjistit a nemůže se dostat na T16 forum :(:(:(

[upravil dne 23/2/2008 Bohouš]

Odesláno

je to poresne jak pises, zna otacky motoru a zna i rychlost, podle toho pozna co mas za kvalt. Speed senzor je opet ve hre?

Je to tak udelany naschval

a) na 1 nepotrebujes hned plny vykon, kouzlo je v tom, jak se to rozjede na 2, 3, 4, 5 +/- :) Proto jei 1ka docela kratka

b) proto, aby se hned neodporoucela prevodovka a dalsi pohonne soucastky...

c) mozna i trosku proto, aby se s tim nedalo z mista jet storcem :(

Kdyby to tak nebylo, tak to na 1 trha asfalt i s podlozim, takhle to trha jen trosku gumy :D

[upravil dne 23/2/2008 voštík]

Odesláno

Voštík - díky. Jsem zase chytřejší - já se bál aby tam nebylo další čidlo na snímání zařazené rychlosti apod..... jak tak koukám, tak ten speedsensor je pěkně chytrej parchant :D.........no a ten můj je asi nějakej náladovej.

Včera jsem si totiž byl pro auto s tím, že to jezdí. Tak jsem zrušil účet a natěšeně vyrazil. Mechanik mě oznámil, že s tím najel 30 km a žádný problém, jen to je prej hrozný peklo a že to od 405ky nečekal :P Tak jsem si to šel zkusit a opravdu auto jelo neskutečně, už jsem se začínal radovat, když najednou tachometr spadl a ani ťuk. No teda ani ťuk, ono to jede i tak mnohem líp než předtím, přece jenom je na tom to přetěsnění motoru znát, ale když vím co to umí s 1.3 tlakem od turba, tak mě to absolutně nevyhovuje i když se to občas probere a chvilku to jede tak jak má.

Mechanika jsem s tím nepotěšil, ale už se rýsuje určitě řešení, jen musím počkat na nějaké bankovky, páč to není zadarmo.

Každopádně do jarního srazu to auto pojede ;)

Odesláno

no ja vyckavam ale na kardan, ktorý som poslal na vyváženie. bol buchnutý tak mi mali na nom menit prednu čast- tak som zvedavý. tiež čakam na BOV z USA a aj na výfuk. tak čakam a čakam. :D

Odesláno

A já čekám až se doveze suspensor ........... no a potom to začne být zajímavé, protože pokud to nepojede ani s \"novým\" suspensorem, tak začne slušná laborace - už se na to těším. :roker:roker

Odesláno

no ono to muze byt i necim cemu se rika snad speedbox... krabicka, ktera je napojena mj. na speedsensor... myslim, ze je nekde za kastlikem spolujezdce

Odesláno

Tigr - to jsem byl já, ale kupoval jsem to přes Voštíka, ale pokud vím, tak nic podobného nikdo nechtěl. Já jen sledoval cestu zásilky na e-stránkách US mail services a pohoda vánek...dorazilo to normálně až k Vošťajzovi na poštu......:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...