Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vostik: Ptal jsem se na tu klavku rikal jsem mu ze to mas v servisnim modi a ze chces do modu immo a on pry rikal ze by na to meli prijit nebo proste vycist to stare heslo tak doufam ze jsem to pretlumocil spravne ;) V pondeli budu mit kontakt primo na toho chlapka co se na to specializuje tak ti to tu hned hodim

Odesláno

prej je tu spped sensor na t16 v cene co ? tak cca do pul roka bude jeden k mani (jen co budou webry )

Odesláno
Původně zaslal: PP205

prej je tu spped sensor na t16 v cene co ? tak cca do pul roka bude jeden k mani (jen co budou webry )

Jo jo nedávno bych za něj byl ochoten pustit slušnou kačku, ale po proměření jsem zjistil, že speed sensor mám OK.

Každopádně takováhle věcička se vždycky hodí do foroty, kór když ten můj vypadá tak jak vypadá ;)

Takže až bude, dej echo a domluvíme se :mrk

Odesláno

Hanys - sázím na BiFFa a Whitetigera, já mám error mezi speedsensorem a ECU, Voštík je ve fázi sborka, DJ Boom taky nějak nefouká.....ale do sezóny ještě času dost :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...