Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to su taky zvědavý... prtž by mě to taky zajímalo, jak to rozchodit... Ev se zeptej na to, kde je ten kod ulozeny... prtz jak píše i Jindra a ten ji má snad nejdýl, tak u T16, která má ECU MM1AP je ten kód asi opravdu v ECU uložený. Uvidíme

Odesláno

2 Voštík:já už T16 ale nemám. Koupil ji ten borec z Břeclavi jak mu to pak stará rozbila a on pak sehnal novou kastli a předělával to.:myslim

K tomu code, osobně si myslím že to nazjistíte. Buďte rádi že vám to jezdí na ten servis kod. Mi to nejezdilo ani na něho. Po výměně ecu, to žádný kod nechtělo. Jezdil jdem bez něho.

Odesláno
Původně zaslal: voštík

No já myslím, že to bude spíš pěknej průvan :) v kešeni

He he he ty jsi asi ňáký médium.....nějak se to zvrhlo a už je dole prej hlava a motor se bude komplet přetěsňovat a kdesi cosi - jakmile jsem tohle slyšel v telefonu, tak mě postihla krátkodobá hluchota a jen jsem to odsouhlasil a rychle položil.....takže odpoledne beru kuličkovku a jdu navštívit nějbližší pobočku spořitelny :roll:roll

Ale svody mám bez jediné prasklinky a hydroštely jsou OK, takže aspoň něco :P´

Odesláno

rejpale urejpanej.... :aut:myslim, ale hezky se to s tím tvým rozjíždí :) speedsenzor... tak ten to nebude...... nějaký čidla? Ty to teda taky nejsou..... no tak to aspoň přetesníme, ať to celý nechčije :roker

[upravil dne 11/2/2008 voštík]

Odesláno

jsem si to nemohl odpustit ;) No rozjíždí.....už jsem procitl ze snu, že zapojím přední část kardanu a jezdím. Zatím tak akorát sháním nesehnatelné a dělám každý měsíc u mechanika stojku ala beránku otřes se.....ale až to bude hotový :roker:roker:roker

Odesláno
Původně zaslal: Jindra

až to bude hotové, tak se vy..re zas něco jiného. To znám:D

Mám to jen na srazy, takže snad chvilku vydrží.......ale samozřejmě, že téčko chce své a servis si oblíbilo ;)

Odesláno

Tiger - jo jo s kardanem jsem si hrál :roker

Nevím jestli tě potěším či nikoliv, ale kardan se liší. Konkrétně spojení s rozvodovkou je jiné....tzn. že přední část kardanu nenapojíš na T16kovou rozvodovku a opačně. T16kový kardan nenapojíš na Mi16x4 rozvodovku......středové spojení je stejné .

Odesláno

Heh tak mam v pi... nejake rele co je u ECU a ridi cerpadlo apod , kvuli tomu mi to delalo bordel , heh nejlepsi je ze mi rekli ze to rele stoji 1300 ,- a 1200 za praci :) kazdopadne zitra si pro nej jedu tak se aspon po delsim case projedu ;)

Odesláno

Hmmmm naposledy když jsme byli u mého mechanika na diagnostice, tak to vypadalo, že začíná problém odstraňovat.......takže ještě nenašel odvahu se do toho pustit :myslim No zase jemu to koneckonců jede i když ještě hůře než mě bez speed sensoru, ale jede ;)

PS - co řemínek ??? Stále netřeba ???? Je pravda, že do jara času dost :papa

Odesláno

Zdarec panove tak jak se dari koukam ze Vosta uz ma doma hlavu ;) No ja jsem konecne happy nevim jestli to bylo tim relatkem ale zmizlo mi to kolisave tahani od 2500 a dal jak jsem kdysi psal !!! treba zaklepat!

kazdopadne mi to ted jezdi jak ma a to jsem rad!!

Ten cas masakralne utika za chvili konec unora a do kvetna to uz je kousicek!!

Tesim se na srazik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...