Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kur...... zacina me jebat ta klavesnice!!! , nema nekdo nejake lejstra kudma k ni jdou kabely a hlavne odkud ??? Kua budik namontovany a jeste se mi nepodarilo nastartovat :( a nechci to zatim davat do peugeotu protoze si vezmou palku za to ze tam promeri kabely :( tam to chci dat az si nebudu vedet rady !!

Odesláno

Vostik:no jde o to ze jak mas tukat kod tak ti ma sviti jenom cervene a me sviti cervene a zelene vypozoroval jsem ze to je neco s napetim(baterka je 100% dobra) jakmile to napojim pres startovaci kabely tak mi zacne svitit jenom cervena led natukam kod startuji bey problemu !! myslel jsem ze to baterka nedava tak jsem tam narval uplne novou 70aH a s tou to je jeste horsi , s tou to nejde nastartovat uz ani pres startovaci kabely !!! jakmile jsem tam dal z5 60aH hned to slo zase pres startovaci nakopnout, taky se mi stalo ze jsem sedl do auto po delsi dobe svitila cervena natukal jsem kod rosvitila se zelena startuju ale jako by neodblokovalo to co to blokuje abys nenastartoval , vzpnu klicek a pak uz mi sviti obe led zase a jsem v hajzlu!Jsem se ptal v peugeotu a on mi rikal ze pod tou klavesnici je nejake rele tak ze k nemu by nemuselo dochazet spravne napeti a tak nesepne a nepovoli nastartovat :grr takze bych chtel promerit ty kabely jestli tam neni nekde nejaky prechodny odpor

Odesláno

muzu ti poskytnou el.schema, ale jen jestli se v tom potom vyznas...

BTW: ty kabely vedou tunelem dopredu, po prave strane, tedy kolem spolujezdce a pak jsou tusim zasmodrchany na konektor propojujici za gloveboxem motor a kabinu..., ale tam nejsem uplne kovany zatim

Odesláno

Vostik:Posli mi to jestli tak na mail tichy@silesnet.cz , ja to hodim kamosum do servisu a ti si budou vedet rady urcite!!

Diky moc , ja je mam mozna doma taky , mam toho hafo o tecku, ale nejsem si jisty!!

Kazdopadne to mas u me , mej se cusss

Odesláno

Panove nemel tady nahodou nekdo problemy s Klavesnici?? Mam pocit ze jem to tady nekdy cetl a jde o to,ze budu tedkom davat tecko do servisu s tou klavesnici moji a tipek mi rikal ze tam maji borce primo na klavesnice a ze je schopen s ni vycist i posledni kod a ozivit ji !! a staci mu jenom ta klavesnice

zatim zdar

Odesláno

to jsem mozna byl i ja :) ja mam spis problem s tim, ze mam immo v servisnim modu a neznam ten kod puvodni,. ktery bych mel zadat pri zmene do kalsickeho imobilizacniho modu :) Chtel bych vyhledove toto paradni znehybnovadlo opet zprovoznit, ale chctelo by to ten kod....

Jen pochybuju, ze to pujde jen z klobasnice, protoze konkretne u T16 je ten kod ulozen ne v klavasnici ale v ECU (aspon podle Frantickych analu)

Odesláno

Vošťajz - hehehe jsem úplně zapomněl, že máš u mě řemen. Před chvílí jsem si dělal pořádek v plecháči a fakt jsem chvilku nevěděl co to je za krabici......tzn. jen jsem ti chtěl oznámit, že ho mám a je v pořádku ;)

PS - jinak já mám imo a klávesnici OK (aspoň něco:roker )

Odesláno

BiFF - očekávám telefonát ze servisu každým dnem.......jen doufám, že to už bude OK, protože pokud ne, tak začnu vážně uvažovat, že to prodám na díly.......:roll:roll

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

BiFF - tak auto by mělo být hotové příští týden......takže zatím pohoda vánek :roker

No já myslím, že to bude spíš pěknej průvan :) v kešeni

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...