Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bohous - diky za pomoc- uz som tam tiez. :D,

Vos- nieco to po ang viem tak s trekladom si nejako pomozem.

Mi16- no na tu kosičku bez motora som pozerat ale bola v nie naj stave a za dost penazí. - nevies? je este na predaj? a v ktorom bazari je? Ten z SB to som ja.

A ložisko mam vymenené:roker, to z avie sa da prisposobit- jedna redukcia, prisposobit držiak a ide to- stalo 400 Sk takže uspora 5.000SK- to poteši.

A guma v ktorom je uložené ja o dost pevnejšia.tak vy sa to nemalo tak skoro roztrhnut.

Odesláno

Mam znameho v AAAauto... Ma 405 Mi16 a tu T16 kupil jeho kamarat.. chceli tam dat motor z Mi-cka ale nakonec to padlo..cenu neviem.. zistim

Odesláno

To auto bolo dovezene z vonku.. takze by varili stitky... na papiere z MI16x4. A kto by tomu chapal tak by vedel ze nove modely Mi16 4X4 sa nevyrabali. TO mas tak ako je ta ceska z motorom Hdi:(

Odesláno

Whitetiger: Nie nove modely neboli. Bohus mal rv. 1992 a mal tam zelene skla kt. sa davali na new model. 4x4 sa new modely robili ale nie Mi16 iba obyc. verzie + T16

Odesláno

skoda:D. ked sa ti to bude chces kopirovat tak mi to mozes poslat potom. Ja sa tiez nehadam,to by som si nedovolil:D. ale tak sa mi to zda

Odesláno

Tak jsem si dneska hral s tim Boost metrem takze uz to je vsechno good , jeste to zitra projedu tedy pokud nastartuji ;)

White:pak dam info ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...