Whitetiger Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 bohouš- a pomožete aj mne- s tou registráciou? Citovat
BiFF Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 Pomozte nam prosim vsem Bohous: jestli tak se potom domluvime bych ti poslal Vinko Dikes moc Citovat
Whitetiger Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 Bohous- poslem ti aj ja nejaké to Vínko. ale neviem ci máš radsej cervené alebo biele. alebo ti bude stacit VIN? Citovat
Bohouš Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 BiFF + Tigr - rád vám pomůžu, respektive napíšu vám nějakej mail, do kterýho si přihodíte pár fotek vaší T16ky či VIN a pak pošlete adminovi T16 fora a on vám zařídí přístup. Jen se potom těším na váš představovací topic Je tam "pravidlo", že nováček se pár větama představí a něco napíše, ale i to bychom nějak spáchali. Pokud však nemáte ani tuchu co je to ang tak si tam moc nepočtete :myslim ale sem tam je tam i obrázek Citovat
Whitetiger Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 bohouš- dikes- anglicky nieco zvladnem ale france nie. Citovat
BiFF Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 Bohous: tak uz jsem jim to tam poslal tak uvidime , jinak na anglictinu uz chodim pul roku tak zatim pokecam jenom takove standart veci ale nejake specifikace to jeste bohuzel jsem se ucil pojebanou neminu od malicka a na KKT:D Citovat
Whitetiger Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 BiFF- daj potom vediet co ti napisal - ja mu to pošlem az zajtra lebo tu nemám foto svojho draka. Citovat
Bohouš Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 No pohoda.......tak to tam přinesete čerstvý vítr BiFF - němčinu se mě snažili vtlouct do hlavy za 4 roky na střední a umím tak der, die, das psí vocas a das, die, der psí pr**l Citovat
mi16 Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 Whitetiger: na slovensku je ich viac.... s tvojou viem o minimalne troch.... jedna v sabinove.... jedna v KE(bez motora)... dalsia v KE s motorom... ale to len z pocutia.. ci vobec existuju to som sa uz nedozvedel.. Citovat
BiFF Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 Bohous:Tak uz to dorazilo me reg info akorad nevim,kde mam potom hodit to moje prestaveni Citovat
Whitetiger Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 mi16- ta v KE bez motora ta uz nie je- bola len na diely, v Sabinove? to asi myslis tu moju a jedna bola v ZA ale tak uz asi tiez nie je. o iných som nepočul. takze bieda. Citovat
Bohouš Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Původně zaslal: BiFF Bohous:Tak uz to dorazilo me reg info akorad nevim,kde mam potom hodit to moje prestaveni Do general car chat - it´s a non-technical chat Citovat
Whitetiger Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Bohous- no uz mi odpisal- ze je zaujímave ze vcera dostal rovnaky mail ako odomna. skusis to nejako vysvetliť? a chce predpokladam že este VIN ved si prečítaj co napisal. hello, this is exactly the same text someone else sent me yesterday, how's that? anyway, can you tell me your full name and the chassis number of the car please. thanks. Citovat
Bohouš Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 tigr - není v tom mailu někde jméno toho admina ???? Že bych napsal přímo jemu ??? Já už si nejsem úplně jistý kdo to se mnou upočátku komunikoval - Nikica ???? Citovat
mi16 Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Původně zaslal: Whitetiger mi16- ta v KE bez motora ta uz nie je- bola len na diely, v Sabinove? to asi myslis tu moju a jedna bola v ZA ale tak uz asi tiez nie je. o iných som nepočul. takze bieda. Noo mam znameho v KE a minule sme sa o tom Tcku s nim rozpraval... hovoril ze to kupil jeho kolega ale ze sa to len prestahovalo z jedneho bazaru do druheho... a ze motor poputoval do 205... Noo mozno aj myslim tu tvoju. Jeden cas som pisal s jednym typkom cez maily zo sabinova. Mal Mi16 a potom kupit T16. Nesi to ty? Citovat
voštík Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Hošani vy na tom Nikicově foru teda delate brikule... ted budem za cesky debily.... Pokud budu myslet racionalne: Na co mi kuwa je clenstvi na foru, kdyz tomu vubec nerozumim...jako jazykove ale odpoved je jednoducha i kdyz trochu bolestiva: Babelfish rulezzzz, jinak bych nemel housing jsem i na to Frantickym a prekllady do AJ jsou opravdu zajimave [upravil dne 24/1/2008 voštík] Citovat
voštík Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Původně zaslal: voštík BiFF: jsem vystoural u Frantikuuuu: 1. zapalovací cívky http://405t16.free.fr/doctecfree/Peugeot405T16_4_0001.jpg 2. MAP senzory http://405t16.free.fr/doctecfree/Peugeot405T16_2_0001.jpg Citovat
BiFF Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Vostik: kdyz budu neco hledat tak si zajistim nekoho aby mi to prelozil , ale kdyz se tam ani nedostanu tak mi to je na vis co Citovat
voštík Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 no vzdyt jsem si to hned zduvodnil prece, tak se necil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.