Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

BiFF + Tigr - rád vám pomůžu, respektive napíšu vám nějakej mail, do kterýho si přihodíte pár fotek vaší T16ky či VIN a pak pošlete adminovi T16 fora a on vám zařídí přístup.

Jen se potom těším na váš představovací topic ;) Je tam "pravidlo", že nováček se pár větama představí a něco napíše, ale i to bychom nějak spáchali. Pokud však nemáte ani tuchu co je to ang tak si tam moc nepočtete :myslim:myslim ale sem tam je tam i obrázek ;)

Odesláno

Bohous: tak uz jsem jim to tam poslal tak uvidime , jinak na anglictinu uz chodim pul roku tak zatim pokecam jenom takove standart veci ale nejake specifikace to jeste bohuzel :( jsem se ucil pojebanou neminu od malicka a na KKT:D

Odesláno

No pohoda.......tak to tam přinesete čerstvý vítr :papa

BiFF - němčinu se mě snažili vtlouct do hlavy za 4 roky na střední a umím tak der, die, das psí vocas a das, die, der psí pr**l :super

Odesláno

Whitetiger: na slovensku je ich viac.... s tvojou viem o minimalne troch.... jedna v sabinove.... jedna v KE(bez motora)... dalsia v KE s motorom... ale to len z pocutia.. ci vobec existuju to som sa uz nedozvedel..

Odesláno

Bohous- no uz mi odpisal- ze je zaujímave ze vcera dostal rovnaky mail ako odomna. :D

skusis to nejako vysvetliť?

a chce predpokladam že este VIN

ved si prečítaj co napisal.

hello,

this is exactly the same text someone else sent me yesterday, how's that?

anyway, can you tell me your full name and the chassis number of the car

please.

thanks.

Odesláno

tigr - není v tom mailu někde jméno toho admina ???? Že bych napsal přímo jemu ??? Já už si nejsem úplně jistý kdo to se mnou upočátku komunikoval - Nikica ???? :roll

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

mi16- ta v KE bez motora ta uz nie je- bola len na diely, v Sabinove? to asi myslis tu moju a jedna bola v ZA ale tak uz asi tiez nie je. o iných som nepočul. takze bieda.

Noo mam znameho v KE a minule sme sa o tom Tcku s nim rozpraval... hovoril ze to kupil jeho kolega ale ze sa to len prestahovalo z jedneho bazaru do druheho... a ze motor poputoval do 205... Noo mozno aj myslim tu tvoju. Jeden cas som pisal s jednym typkom cez maily zo sabinova. Mal Mi16 a potom kupit T16. Nesi to ty?:D

Odesláno

Hošani vy na tom Nikicově foru teda delate brikule... :) ted budem za cesky debily.... Pokud budu myslet racionalne: Na co mi kuwa je clenstvi na foru, kdyz tomu vubec nerozumim...jako jazykove :) ale odpoved je jednoducha i kdyz trochu bolestiva: Babelfish rulezzzz, jinak bych nemel housing :D jsem i na to Frantickym a prekllady do AJ jsou opravdu zajimave :papa

[upravil dne 24/1/2008 voštík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...