Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

voštík - jo jo já jsem starej mazák co votravuje pořád dokola se speed sensorem......jo kdyby chlapci věděli, že mám sensor v pořádku a jen jsem si ho neproměřil :roll:roll

Jinak řemen mám v práci a nosim ho kolem krku....jsem tu nejdrsnější v baráku :roker:roker

Pěkně Bohouši, pěkně :D Jen aby ti na krku nenarostlo rozvodový kolo :D

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Vostik: myslis ze by ses mi tam mohl na to poptat , umim kokot francouzsky a anglicky se terpve ucim, chodim na kurzy :super:nevim

Odesláno

BiFF:

na tu věc s náhlým chcípnutím jsem vykoumal toto:

1. zapalovací cívky

2. MAP senzory

3. Podtlaky na turbu, nebo jejich ovládací solenoidy

4. Hadice všemožného druhu

A pak můžem pokračovat celým zbytkem auta... takže nic moc výsledek, ale začal ybch proměřením cívek, zkouškou solenoidů (myslím, že to řešil Bohouš) a tak proměřením MAPů, ale to umí asi jen v servisu

Odesláno

Bohous:No sem tam p¨mi proste turbo jakoby netlaci ,slysim ho jak jede ale vykon nic a pak to treba skubne v 4000 a rve to jako prase , jsem zadupal protoze mi to jednou udelalo a naskocila mi signalizace motoru a skocilo mi to do nouzaku ze jsem mohl tocit jenom do 3 tisic , ale pak jsem si daval novou baterku a ta chyba se vymazala a ted to zas slape , ale mam takovy pocit ze cim vic s tim jezdim tak se to pomalinku zacina zase projevovat ta chyba:( momentalne to taha dobre no , ale urcite tam neco neni v nejlepsim poradku :(

No hele, koukám, že jsem si to moc dobře nezapamatoval....

Tohle je skoro to samý co to občas udělalo i mě... Jedu, pedál třeba na podlaze.. už to líže 200 a najednou jeb... a nouzák... Pak reset a jedeme zase jak páni..

Nechci tě strašit, ale asi se z toho picneš. Zahlíd jsem kdysi na fóru, že to bejvá tím co jsem psal výše a pak ještě navíc:

- praskliny na svodech

- praskliny na turbu (hlavně kolem WG)

- špatnej stav výfukovýho potrubí za turbem

Tak vítej v klubu

Odesláno

Vostik:No tak to jsi me akorad tak dojebal ;) Jinak do toho nouzaku mi to skocilo jenom jednou no , doufam ze to nebude tolik v prdeli jak pises ;) snad to bude nejaka kokotina jenom :) nejaka ta klapa od turba nebo tak neco :myslim

Odesláno

Bohous: tak to jsi me uklidnil aspon bych si udelal vejlet :super do Prahy :D ,ale tak uvidime!!! Staram se o ni jak o miminko tak snad se bude tak starat ona o mou penezenku :D

Odesláno

Bohous: tak to jsi me uklidnil aspon bych si udelal vejlet :super do Prahy :D ,ale tak uvidime!!! Staram se o ni jak o miminko tak snad se bude tak starat ona o mou penezenku :D

No ted nevim, ale soudim podle toho co tu pises, ze jeste miminko nemas :) Jinak bys vedel, ze miminko penezenku rozhodne nesetri... Neni-liz pravda..

PS: ja sam mimco nemam, tak jen tak odhaduju

Odesláno

Vostik: neblbni na maleho je casu jeste hodne moc !!!

Vas tam v te Praze ma asi hodne Tecko co ??

Ty , Bohous asi DjBoom ,jak jsem si to tak procital tak se tam celkem navstevujete :D

ja tady taka chudinka na druhe strane republiky samotinka:D

Nejblize je Libor z Prostejova co ma Tecko

[upravil dne 22/1/08 BiFF]

Odesláno

No nezoufej, byla doba kdy jsem skladoval Tečko na SM v Rožnově... Teď je pro změnu u Jevíčka, cca 15km od Šebetova :) Takže uplne sam tam nejses, jen o tom nevis :-)

V praze jsme 3 z klubu... presne jak pises a vseci mame trosku trable, ale vsechno se da vyresit. DJ bydli pul kilaku ode mně, tak obcas skaknem na piwo, zanadavame si, jak je vsecko drahy a pak zase kutime kazdy sam...

Odesláno

Vostik: Tomu borcovi staci napsat na mail ze bych se chtel zaregistrovat do clubu t16 jo ?

Skocim za kamoskou ta se uci jazyky na vysoke tak mi helpne :D

Odesláno

jj, nejak tak. Jen jeste musis prokazat, ze jses vlastnikem t16 - coz treba das podle VINu

za kamoskou klidne zaskoc, ale nezakopni a nespadni na ni, jako tuhle jeden muj karamad - ted uz planujou druhy pad :):papa

Odesláno

Tiger - nedávno se jedna T16 ze Slováče prodala do Čech (respektive na Moravu).........tak je to třeba ona.

BiFF - s registrací ti můžeme pomoct i my a vyhneš se pokušení s kamarádkou ;):D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...