Bohouš Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 BiFF - ještě jsem nevolal.....zatím vím jak dál s tím mým speed sensorem / konvertorem. Jakmile budu v úzkých, tak zavolám. Citovat
voštík Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Bohouš voštík - jo jo já jsem starej mazák co votravuje pořád dokola se speed sensorem......jo kdyby chlapci věděli, že mám sensor v pořádku a jen jsem si ho neproměřil :roll Jinak řemen mám v práci a nosim ho kolem krku....jsem tu nejdrsnější v baráku :roker Pěkně Bohouši, pěkně Jen aby ti na krku nenarostlo rozvodový kolo Citovat
BiFF Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 Vostik: myslis ze by ses mi tam mohl na to poptat , umim kokot francouzsky Citovat
BiFF Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 Původně zaslal: BiFF Vostik: myslis ze by ses mi tam mohl na to poptat , umim kokot francouzsky a anglicky se terpve ucim, chodim na kurzy Citovat
voštík Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 aha tak ja se v tom trosku pohrabu.... Citovat
voštík Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 BiFF: na tu věc s náhlým chcípnutím jsem vykoumal toto: 1. zapalovací cívky 2. MAP senzory 3. Podtlaky na turbu, nebo jejich ovládací solenoidy 4. Hadice všemožného druhu A pak můžem pokračovat celým zbytkem auta... takže nic moc výsledek, ale začal ybch proměřením cívek, zkouškou solenoidů (myslím, že to řešil Bohouš) a tak proměřením MAPů, ale to umí asi jen v servisu Citovat
voštík Odesláno 19. leden 2008 Odesláno 19. leden 2008 Původně zaslal: BiFF Bohous:No sem tam p¨mi proste turbo jakoby netlaci ,slysim ho jak jede ale vykon nic a pak to treba skubne v 4000 a rve to jako prase , jsem zadupal protoze mi to jednou udelalo a naskocila mi signalizace motoru a skocilo mi to do nouzaku ze jsem mohl tocit jenom do 3 tisic , ale pak jsem si daval novou baterku a ta chyba se vymazala a ted to zas slape , ale mam takovy pocit ze cim vic s tim jezdim tak se to pomalinku zacina zase projevovat ta chyba:( momentalne to taha dobre no , ale urcite tam neco neni v nejlepsim poradku No hele, koukám, že jsem si to moc dobře nezapamatoval.... Tohle je skoro to samý co to občas udělalo i mě... Jedu, pedál třeba na podlaze.. už to líže 200 a najednou jeb... a nouzák... Pak reset a jedeme zase jak páni.. Nechci tě strašit, ale asi se z toho picneš. Zahlíd jsem kdysi na fóru, že to bejvá tím co jsem psal výše a pak ještě navíc: - praskliny na svodech - praskliny na turbu (hlavně kolem WG) - špatnej stav výfukovýho potrubí za turbem Tak vítej v klubu Citovat
BiFF Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Vostik:No tak to jsi me akorad tak dojebal Jinak do toho nouzaku mi to skocilo jenom jednou no , doufam ze to nebude tolik v prdeli jak pises snad to bude nejaka kokotina jenom nejaka ta klapa od turba nebo tak neco Citovat
Bohouš Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 BiFF - klid, v nejhorším to dáš Vošťajzovi na opravu - už v tom má praxi :D Citovat
BiFF Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 Bohous: tak to jsi me uklidnil aspon bych si udelal vejlet do Prahy ,ale tak uvidime!!! Staram se o ni jak o miminko tak snad se bude tak starat ona o mou penezenku Citovat
Whitetiger Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 BiFF: máš už ten ele. budík tlaku turba? Citovat
BiFF Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 White: ee teprv je na ceste videl bych to tak kolem zacatku unora Citovat
voštík Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 Původně zaslal: BiFF Bohous: tak to jsi me uklidnil aspon bych si udelal vejlet do Prahy ,ale tak uvidime!!! Staram se o ni jak o miminko tak snad se bude tak starat ona o mou penezenku No ted nevim, ale soudim podle toho co tu pises, ze jeste miminko nemas Jinak bys vedel, ze miminko penezenku rozhodne nesetri... Neni-liz pravda.. PS: ja sam mimco nemam, tak jen tak odhaduju Citovat
BiFF Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 Vostik: neblbni na maleho je casu jeste hodne moc !!! Vas tam v te Praze ma asi hodne Tecko co ?? Ty , Bohous asi DjBoom ,jak jsem si to tak procital tak se tam celkem navstevujete ja tady taka chudinka na druhe strane republiky samotinka:D Nejblize je Libor z Prostejova co ma Tecko [upravil dne 22/1/08 BiFF] Citovat
voštík Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 No nezoufej, byla doba kdy jsem skladoval Tečko na SM v Rožnově... Teď je pro změnu u Jevíčka, cca 15km od Šebetova Takže uplne sam tam nejses, jen o tom nevis :-) V praze jsme 3 z klubu... presne jak pises a vseci mame trosku trable, ale vsechno se da vyresit. DJ bydli pul kilaku ode mně, tak obcas skaknem na piwo, zanadavame si, jak je vsecko drahy a pak zase kutime kazdy sam... Citovat
BiFF Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 Vostik: Tomu borcovi staci napsat na mail ze bych se chtel zaregistrovat do clubu t16 jo ? Skocim za kamoskou ta se uci jazyky na vysoke tak mi helpne Citovat
voštík Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 jj, nejak tak. Jen jeste musis prokazat, ze jses vlastnikem t16 - coz treba das podle VINu za kamoskou klidne zaskoc, ale nezakopni a nespadni na ni, jako tuhle jeden muj karamad - ted uz planujou druhy pad Citovat
Whitetiger Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 no a predstav si aka som ja chudinka ked na slovensku som asi len sam. o jednej T16 som vedel ale uz o nej ani nepočut ani ju nevidiet. uz mam len vás - českých bratov Citovat
Bohouš Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 Tiger - nedávno se jedna T16 ze Slováče prodala do Čech (respektive na Moravu).........tak je to třeba ona. BiFF - s registrací ti můžeme pomoct i my a vyhneš se pokušení s kamarádkou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.