Bohouš Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Voštík - takhle to dopadá, když se do toho moc vrtáš Jinak do těch 30 počítáš i nákup housingu ??? Pokud ne, tak jsi zralej na chocholouška :roker Ale zase když už tak ať to stojí za to........já tu svou mrchu dávám opět příští pátek do servisu a snad už se to podaří rozchodit, no a rovnou si nechám vyměnit těsnění pod palicí - je tam menší únik - takže mě moc nestraš :cool: Co se řemenu týče, tak bych ti ho mohl poslat na dobírku Páč sensor je proměřenej a tak se do místa tvého bydliště moc nedostanu, respektive vůbec. BiFF - ten počet pokoříme určitě, protože zatím byla na srazu vždy pouze jedna T16ka......Mě to zatím jezdí, tobě taky, Voštík to snad složí - i když já to viděl na vlastní oči a rozborka je slabé slovo, DJ Boom je taky pojízdný i když tak na 35% výkonu, no a potom jsou tady kluci moravský a Neon má na jahodě souseda s T16kou, takže uvidíme. Navím do jara času dost :roker oni - jak zveřejnit ???? Citovat
voštík Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: BiFF Vostik: Ooouuuuu takova kupa veci najednou to musi byt tak trochu mazec Jsi mel neco s Hlavou ? Doufam a preju ti at to stihnes do letniho srazu at muzem naplnit Bohousove sny o pokoreni poctu T16 na srazu celkem se uz hodne tesim na ten sraz jak tam budou ty turbinky kazda jinaci tak zatim hodne zdaru chlape No je toho vic, ale prislo se na to jen diky tomu ze jsem to pred 2 lety trosicku oprel do kufru prede mnou jedouciho (spise jiz stojiciho) auta... a pak, kdyz jsem opravil tohle, jsem jel na sraz a ze srazu uz s coudicim vyfukem - a to fest.... Tak se to zacalo rozebirat a zjistovat, ze neni vsechno jak se zda, ale ze je vsechno uplne jinak A pak uz to znas 2Bohous: remen si nekdy vyzvednu, jen si ho zatim nech, jestli potrebujes $, tak ti je poslu na oucet. Jinak tech 30 je i s housLingem, takze Chocho se o me zatim jen pokousi. Stastny ten, kdo si to ode me pripadne koupi Citovat
voštík Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: oni chlapi docela sleduju tohle vlakno,nechteli by ste svy mazliky zverejnit? Nooo, to by me taky zajimalo, jak je to mysleno Citovat
Whitetiger Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Biff: ok- budem čakat na recenziu. som zvedavý- a kde si ho zohnal? Citovat
aka Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Původně zaslal: voštík Původně zaslal: oni chlapi docela sleduju tohle vlakno,nechteli by ste svy mazliky zverejnit? Nooo, to by me taky zajimalo, jak je to mysleno ale on mluvi o autech, vis? Citovat
BiFF Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 White: DjBoom mi ho schani takze uvidime co se podari Citovat
BiFF Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 Jinak konecne jsem dal dokupy Alarm takze uz mi vsechno fachci az na nejake sem tam problemy s turbem , to musim jeste trochu nejak pozjistovat co by to mohlo byt !!! Citovat
oni Odesláno 16. leden 2008 Odesláno 16. leden 2008 nevim chlapi co vas napadlo,ale ja bych chtel videt vase kary (auta). Citovat
Whitetiger Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 bohouš- to ložisko kardana u svojho známeho si mi náhodou nezistil? uz mi to dosť vyktuje tak to chcem čím skor opravit. Citovat
Bohouš Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Voštík - bankovky netřeba, takže prostě až ho budeš potřebovat, tak dej echo......zatím ho dám psovi na hraní BiFF - problémy s turbem ???......to docela smrdí kešení :roker oni - tak doraž na jarní sraz clubu a uvidíš je Dávat sem fotky je tak trochu o ničem, páč to vypadá jako obyč. 405ka:roll Tigr - zjišťoval jsem to chlape.....a za 1000,- ti to dá i s kardanem, ale měl zájemce na komplet vůz, takže čeká zda to nedopadne - ale zeptám se ho Citovat
Bohouš Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Tigr - tak ten kámoš to auto prodá komplet, takže bohužel a s chutí se můžeš vrhnout na tu Avii :mrk Citovat
Whitetiger Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 bohouš- no čo už- skoda. tak sa teda skusim pustim do tej avie. aj tak dík. Citovat
voštík Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 2Bohouš: V pohode, je to prece orig. PEU, tak to musi vydrzet i psa Citovat
BiFF Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Bohous:No sem tam p¨mi proste turbo jakoby netlaci ,slysim ho jak jede ale vykon nic a pak to treba skubne v 4000 a rve to jako prase , jsem zadupal protoze mi to jednou udelalo a naskocila mi signalizace motoru a skocilo mi to do nouzaku ze jsem mohl tocit jenom do 3 tisic , ale pak jsem si daval novou baterku a ta chyba se vymazala a ted to zas slape , ale mam takovy pocit ze cim vic s tim jezdim tak se to pomalinku zacina zase projevovat ta chyba:( momentalne to taha dobre no , ale urcite tam neco neni v nejlepsim poradku Citovat
voštík Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 tohl ej esyndrom nekterych T16ek - je tam neco v haji, tusim, ze jeden z ventilu na ovladani turba... Znas forum forum.405t16.com ? Tam bys nasel odpoved Citovat
Whitetiger Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 voštík- ako sa da na to forum zaregistrovat? Citovat
Bohouš Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Tigr - musíš napsat administrátorovi - forum@405T16.com - žádost o registraci. Budeš muset prokázat, že jsi majitel T16ky a potom budeš připuštěn do stáda :mrk je to totiž uzavřené forum pouze pro majitele T16tek and it´s only in English language Citovat
Bohouš Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 voštík - jo jo já jsem starej mazák co votravuje pořád dokola se speed sensorem......jo kdyby chlapci věděli, že mám sensor v pořádku a jen jsem si ho neproměřil :roll Jinak řemen mám v práci a nosim ho kolem krku....jsem tu nejdrsnější v baráku :roker Citovat
BiFF Odesláno 17. leden 2008 Odesláno 17. leden 2008 Vostik: jo dikes moc , kamos mi taky rikal at si zkontroluju klapku na turbu takze asi se na to mrknu!! Forum znam no akorad se s nima domluvit Bohous: Volal jsi mu jak jsem ti daval tel? Treba mu rict jestli by se nechtel stavit na srazik v lete podelit se o rady pri zvysovani vykonu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.