Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Voštík - takhle to dopadá, když se do toho moc vrtáš ;) Jinak do těch 30 počítáš i nákup housingu ??? Pokud ne, tak jsi zralej na chocholouška :roker:roker Ale zase když už tak ať to stojí za to........já tu svou mrchu dávám opět příští pátek do servisu a snad už se to podaří rozchodit, no a rovnou si nechám vyměnit těsnění pod palicí - je tam menší únik - takže mě moc nestraš :cool::cool:

Co se řemenu týče, tak bych ti ho mohl poslat na dobírku :roll Páč sensor je proměřenej a tak se do místa tvého bydliště moc nedostanu, respektive vůbec.

BiFF - ten počet pokoříme určitě, protože zatím byla na srazu vždy pouze jedna T16ka......Mě to zatím jezdí, tobě taky, Voštík to snad složí - i když já to viděl na vlastní oči a rozborka je slabé slovo, DJ Boom je taky pojízdný i když tak na 35% výkonu, no a potom jsou tady kluci moravský a Neon má na jahodě souseda s T16kou, takže uvidíme. Navím do jara času dost :roker:roker

oni - jak zveřejnit ????

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Vostik: Ooouuuuu takova kupa veci najednou to musi byt tak trochu mazec :( Jsi mel neco s Hlavou ? Doufam a preju ti at to stihnes do letniho srazu at muzem naplnit Bohousove sny o pokoreni poctu T16 na srazu :super

celkem se uz hodne tesim na ten sraz jak tam budou ty turbinky kazda jinaci ;)

tak zatim hodne zdaru chlape

No je toho vic, ale prislo se na to jen diky tomu ze jsem to pred 2 lety trosicku oprel do kufru prede mnou jedouciho (spise jiz stojiciho) auta... a pak, kdyz jsem opravil tohle, jsem jel na sraz :) a ze srazu uz s coudicim vyfukem - a to fest.... Tak se to zacalo rozebirat a zjistovat, ze neni vsechno jak se zda, ale ze je vsechno uplne jinak :(

A pak uz to znas :)

2Bohous: remen si nekdy vyzvednu, jen si ho zatim nech, jestli potrebujes $, tak ti je poslu na oucet. Jinak tech 30 je i s housLingem, takze Chocho se o me zatim jen pokousi.

Stastny ten, kdo si to ode me pripadne koupi :mrk

Odesláno
Původně zaslal: voštík

Původně zaslal: oni

chlapi docela sleduju tohle vlakno,nechteli by ste svy mazliky zverejnit?

Nooo, to by me taky zajimalo, jak je to mysleno :myslim

ale on mluvi o autech, vis? ;)

Odesláno

Jinak konecne jsem dal dokupy Alarm takze uz mi vsechno fachci az na nejake sem tam problemy s turbem , to musim jeste trochu nejak pozjistovat co by to mohlo byt !!!

Odesláno

Voštík - bankovky netřeba, takže prostě až ho budeš potřebovat, tak dej echo......zatím ho dám psovi na hraní ;)

BiFF - problémy s turbem ???......to docela smrdí kešení :roker:roker

oni - tak doraž na jarní sraz clubu a uvidíš je ;) Dávat sem fotky je tak trochu o ničem, páč to vypadá jako obyč. 405ka:roll

Tigr - zjišťoval jsem to chlape.....a za 1000,- ti to dá i s kardanem, ale měl zájemce na komplet vůz, takže čeká zda to nedopadne - ale zeptám se ho :papa

Odesláno

Bohous:No sem tam p¨mi proste turbo jakoby netlaci ,slysim ho jak jede ale vykon nic a pak to treba skubne v 4000 a rve to jako prase , jsem zadupal protoze mi to jednou udelalo a naskocila mi signalizace motoru a skocilo mi to do nouzaku ze jsem mohl tocit jenom do 3 tisic , ale pak jsem si daval novou baterku a ta chyba se vymazala a ted to zas slape , ale mam takovy pocit ze cim vic s tim jezdim tak se to pomalinku zacina zase projevovat ta chyba:( momentalne to taha dobre no , ale urcite tam neco neni v nejlepsim poradku :(

Odesláno

tohl ej esyndrom nekterych T16ek - je tam neco v haji, tusim, ze jeden z ventilu na ovladani turba... Znas forum forum.405t16.com ? Tam bys nasel odpoved

Odesláno

Tigr - musíš napsat administrátorovi - forum@405T16.com - žádost o registraci. Budeš muset prokázat, že jsi majitel T16ky a potom budeš připuštěn do stáda :mrk:mrk je to totiž uzavřené forum pouze pro majitele T16tek and it´s only in English language ;)

Odesláno

voštík - jo jo já jsem starej mazák co votravuje pořád dokola se speed sensorem......jo kdyby chlapci věděli, že mám sensor v pořádku a jen jsem si ho neproměřil :roll:roll

Jinak řemen mám v práci a nosim ho kolem krku....jsem tu nejdrsnější v baráku :roker:roker

Odesláno

Vostik: jo dikes moc , kamos mi taky rikal at si zkontroluju klapku na turbu takze asi se na to mrknu!!

Forum znam no akorad se s nima domluvit :D

Bohous: Volal jsi mu jak jsem ti daval tel? Treba mu rict jestli by se nechtel stavit na srazik v lete podelit se o rady pri zvysovani vykonu ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...