Bohouš Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Tiger - jde o to, že on by nejraději sehnal kupce na komplet vůz, což je nadlidský úkol, takže pokud to vysloveně nehoří, tak za chvilku se snad půstí do rozborky......každopádně mu napíšu, že mám zájemce o další kus jeho vozu Citovat
BiFF Odesláno 10. leden 2008 Odesláno 10. leden 2008 Bohous:Nad tim vyndavanim jsem az tak nejak nepremyslel jsem tam proste strcil ruku rekl ze to jde a dobre taky jsem nemel zrovna idealne dlouhe ty kleste na tu segerku No vcera jsem si privezl Micko jebla mi tam remenice tak uz je tam nova a vesele muzu strcit Tecko do garaze. Kurnik jak to tak posloucham , mozna abych uz zacal skupovat nejake dily na Tecko dokud ma co kdo prodavat at jak se mi potom neco vysere at nemam problem Citovat
Whitetiger Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 biff- ty mas ten isty BOV ako bohous? ako funguje? tiez o nom intenzivne rozmyslam. Citovat
Bohouš Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 Tigr - BiFF má originál HKS :cool: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/New-Ver-HKS-SSQV-Blow-Off-Valve-BOV-R32-HCR32-RB20DET_W0QQitemZ290195335089QQihZ019QQcategoryZ46096QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Citovat
Whitetiger Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 bohouš- a v čom je medzi tvojím a jeho taky strašný rozdiel teda okrem ceny a značky? Citovat
Bohouš Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Tigr - no rozdíl je v tom, že HKS je originál a to co mám já je kopie, ale řekl bych že velmi zdařilá :roll Nevím jak to bude s životností, ale např. Voštík jezdí s kopií pěkných pár let a zatím je spokojen. Citovat
Whitetiger Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 bohous- som si myslel. HKS je HKS no aj ten tvoj vyzera celkom dobre. za ako dlho ti prišiel? este mam na teba otazočku- maš vo svojej T16 budík tlaku turba? ja mam mechanický no akosi mi nesedí- nevieš náhodou ci a kde by som zohnal elektronický so snímačom? Citovat
Bohouš Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Tigr - hele za ty prachy jsem to prostě zkusit musel a zatím jsem mile překvapen A byl tady za cca 14 dnů a to plaval A budík s tlakem nemám a ani ho popravdě nějak neplánuju - zatím mám důležitější investice Citovat
Whitetiger Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 bohous- no ved asi ho za tie peniaze skusim aj ja. dik za dobry typ. Citovat
BiFF Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Whitetiger: Elektrickej budu mit za chvili tak ti pak reknu jak to funguje jestli to je presne atak mel bych ho mit kolem 20:mrk tak pak podam informace Citovat
voštík Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Ne že bych byl přímo přesvědčen o zaměnitelnosti Avie a Peugeota a ještě k tomu Žigula ale může bejt - Avia je vlastně Rendl.... Citovat
voštík Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: Bohouš Jo ??? Tak vím o ještě jednom - zkusím se ti zeptat :mrk A už jsi se zeptal? :roker celkem už se začíná rýsovat Turbo i hlava Pak už mi bude zbývat jen těsnení na palici a trochu vymyslet chlaďák.... a ta klapka by se hodila Citovat
voštík Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: Whitetiger bohous- som si myslel. HKS je HKS no aj ten tvoj vyzera celkom dobre. za ako dlho ti prišiel? este mam na teba otazočku- maš vo svojej T16 budík tlaku turba? ja mam mechanický no akosi mi nesedí- nevieš náhodou ci a kde by som zohnal elektronický so snímačom? Možná bych ti mohl posloužit stejně jako Bohoušovi Citovat
BiFF Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Vostik: Jak ty vubec vypadass se svym Teckem ? jak tady pises tak to asi nebylo moc dobre , ale uz se to rysuje ze bys mohl brzy vyjet Citovat
Bohouš Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 Voštík - jo jo hodil jsem dotaz na 2 človíčky co znám a mají Mi16 na díly, ale zatím je ticho po pěšině :myslim Každopádně mám pro tebe rozvoďák :mrk Citovat
voštík Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 Původně zaslal: BiFF Vostik: Jak ty vubec vypadass se svym Teckem ? jak tady pises tak to asi nebylo moc dobre , ale uz se to rysuje ze bys mohl brzy vyjet No jak píšu: Začíná se to rýsovat. Turbo bude asi v pátek i když z něj v tý firmě taky nebyli úplně free prej tam takové ještě neměli, ale dokážou ho opravit... Tak jsem jim vysypal tlaky z rukávu, popsal jak to má fungovat a oni zaklapli a šli makat . Ale bude vlastne nový T, bo je tam v prdeli ložisko, hřídel i lopaty - a to se zdály být OK No komplet oprava turba vyjde na 30.000 bueeeee Hlavu jsem dal ke známému, co stavěl závodní S16ky... koukali jsme na to a taky jsem z toho "happy" - všecky hydroštely na výměnu, takže už tušíš za kolik v tom skoro jsem... A to nepočítám potřebu zavaření svodů, těsnění na palici.. atd. Takže to vlastně bude stát..... no... moc A vlastně ještě pořešit chladič, který už není nejnovější a zdá se že začíná korodovat zevnitř. Prostě se to rozpadá a já to za 5 miut 12 dávám dokopy.... a pak se bude teprve jezdit Huš se těšim 2Bohouš: O řemenu vím, nechceš mi ho dovézt? Můžeš ho i hodit do schránky, když pojedeš kolem, tam se vejde Citovat
oni Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 chlapi docela sleduju tohle vlakno,nechteli by ste svy mazliky zverejnit? Citovat
BiFF Odesláno 15. leden 2008 Odesláno 15. leden 2008 Vostik: Ooouuuuu takova kupa veci najednou to musi byt tak trochu mazec Jsi mel neco s Hlavou ? Doufam a preju ti at to stihnes do letniho srazu at muzem naplnit Bohousove sny o pokoreni poctu T16 na srazu celkem se uz hodne tesim na ten sraz jak tam budou ty turbinky kazda jinaci tak zatim hodne zdaru chlape Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.