Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tiger - jde o to, že on by nejraději sehnal kupce na komplet vůz, což je nadlidský úkol, takže pokud to vysloveně nehoří, tak za chvilku se snad půstí do rozborky......každopádně mu napíšu, že mám zájemce o další kus jeho vozu ;)

Odesláno

Bohous:Nad tim vyndavanim jsem az tak nejak nepremyslel jsem tam proste strcil ruku rekl ze to jde a dobre :D

taky jsem nemel zrovna idealne dlouhe ty kleste na tu segerku :D No vcera jsem si privezl Micko

jebla mi tam remenice tak uz je tam nova :) a vesele muzu strcit Tecko do garaze.

Kurnik jak to tak posloucham , mozna abych uz zacal skupovat nejake dily na Tecko dokud ma co kdo prodavat at jak se mi potom neco vysere at nemam problem ;)

Odesláno

Tigr - no rozdíl je v tom, že HKS je originál a to co mám já je kopie, ale řekl bych že velmi zdařilá :roll:roll Nevím jak to bude s životností, ale např. Voštík jezdí s kopií pěkných pár let a zatím je spokojen.

Odesláno

bohous- som si myslel.:) HKS je HKS no aj ten tvoj vyzera celkom dobre. za ako dlho ti prišiel? este mam na teba otazočku- maš vo svojej T16 budík tlaku turba? ja mam mechanický no akosi mi nesedí- nevieš náhodou ci a kde by som zohnal elektronický so snímačom?

Odesláno

Tigr - hele za ty prachy jsem to prostě zkusit musel a zatím jsem mile překvapen :super A byl tady za cca 14 dnů a to plaval :roker

A budík s tlakem nemám a ani ho popravdě nějak neplánuju - zatím mám důležitější investice :papa

Odesláno

Whitetiger: Elektrickej budu mit za chvili tak ti pak reknu jak to funguje jestli to je presne atak mel bych ho mit kolem 20:mrk tak pak podam informace ;)

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Jo ??? Tak vím o ještě jednom - zkusím se ti zeptat :mrk:mrk

A už jsi se zeptal? :D:roker celkem už se začíná rýsovat Turbo i hlava :mrk

Pak už mi bude zbývat jen těsnení na palici a trochu vymyslet chlaďák.... a ta klapka by se hodila :super:aut

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

bohous- som si myslel.:) HKS je HKS no aj ten tvoj vyzera celkom dobre. za ako dlho ti prišiel? este mam na teba otazočku- maš vo svojej T16 budík tlaku turba? ja mam mechanický no akosi mi nesedí- nevieš náhodou ci a kde by som zohnal elektronický so snímačom?

Možná bych ti mohl posloužit stejně jako Bohoušovi :)

Odesláno

Voštík - jo jo hodil jsem dotaz na 2 človíčky co znám a mají Mi16 na díly, ale zatím je ticho po pěšině :myslim:myslim

Každopádně mám pro tebe rozvoďák :mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Vostik: Jak ty vubec vypadass se svym Teckem ? jak tady pises tak to asi nebylo moc dobre , ale uz se to rysuje ze bys mohl brzy vyjet :super

No jak píšu: Začíná se to rýsovat. Turbo bude asi v pátek i když z něj v tý firmě taky nebyli úplně free :) prej tam takové ještě neměli, ale dokážou ho opravit... Tak jsem jim vysypal tlaky z rukávu, popsal jak to má fungovat a oni zaklapli a šli makat :). Ale bude vlastne nový T, bo je tam v prdeli ložisko, hřídel i lopaty - a to se zdály být OK :( No komplet oprava turba vyjde na 30.000 :( bueeeee

Hlavu jsem dal ke známému, co stavěl závodní S16ky... koukali jsme na to a taky jsem z toho "happy" - všecky hydroštely na výměnu, takže už tušíš za kolik v tom skoro jsem... A to nepočítám potřebu zavaření svodů, těsnění na palici.. atd. Takže to vlastně bude stát..... no... moc :myslim

A vlastně ještě pořešit chladič, který už není nejnovější a zdá se že začíná korodovat zevnitř. Prostě se to rozpadá a já to za 5 miut 12 dávám dokopy.... a pak se bude teprve jezdit :D Huš se těšim :aut

2Bohouš: O řemenu vím, nechceš mi ho dovézt? :D Můžeš ho i hodit do schránky, když pojedeš kolem, tam se vejde :D

Odesláno

Vostik: Ooouuuuu takova kupa veci najednou to musi byt tak trochu mazec :( Jsi mel neco s Hlavou ? Doufam a preju ti at to stihnes do letniho srazu at muzem naplnit Bohousove sny o pokoreni poctu T16 na srazu :super

celkem se uz hodne tesim na ten sraz jak tam budou ty turbinky kazda jinaci ;)

tak zatim hodne zdaru chlape

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...