voštík Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 ono kdyz uz jsme u toho pokoukani, tak se vlastne divame jen na "obycejnou" 405ku, takze nic moc, ale takovy penthatlon nekde na placku ala letistni plocha by byl strasne zajimavy Citovat
BiFF Odesláno 27. listopad 2007 Odesláno 27. listopad 2007 NO uz se na ten srazik tesim , kazdopadne budu chtit dojet a s Teckem uvidime snad to nic hrozneho nebude Citovat
Bohouš Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 Původně zaslal: voštík ono kdyz uz jsme u toho pokoukani, tak se vlastne divame jen na "obycejnou" 405ku, takze nic moc, ale takovy penthatlon nekde na placku ala letistni plocha by byl strasne zajimavy Ono bude stačit když těch pět kousků bude pojízdnejch a v pohybu :roker Ale natočit nějaký destruction derby nemusí být úplně od věci. Citovat
Bohouš Odesláno 28. listopad 2007 Odesláno 28. listopad 2007 Původně zaslal: BiFF NO uz se na ten srazik tesim , kazdopadne budu chtit dojet a s Teckem uvidime snad to nic hrozneho nebude Do jara času dost Citovat
BiFF Odesláno 29. listopad 2007 Odesláno 29. listopad 2007 A uz nekdo psal kde by ten srazik mohl byt ? ja jenom at to neni na druhe strane repoubliky:D abych tam treba dojel jak psal john;) Citovat
Neon Odesláno 29. listopad 2007 Odesláno 29. listopad 2007 BIFF: no, jelikož ho pořádá Dodo, tak to bude na TUTI MORAVA ... Citovat
BiFF Odesláno 1. prosinec 2007 Odesláno 1. prosinec 2007 Tak to jsme klidni , uz se tesim hodne moc Citovat
BiFF Odesláno 1. prosinec 2007 Odesláno 1. prosinec 2007 Bohous: Tak na jaro bude Micko uz pekne nastrikane tak pak uz doufam ze si nekdo koupi meho broucka Citovat
Bohouš Odesláno 3. prosinec 2007 Odesláno 3. prosinec 2007 Původně zaslal: BiFF Bohous: Tak na jaro bude Micko uz pekne nastrikane tak pak uz doufam ze si nekdo koupi meho broucka Broučka ???? Takže prodáš T16ku ??? :mrk Citovat
Neon Odesláno 3. prosinec 2007 Odesláno 3. prosinec 2007 BIFF: na jaře mi dej ECHO ... z jara na to bude čas i finance a budeme potřebovat druhé vozidlo, tak jestli Ti auto vydrží do dubna ... měl bych zájem (o to Míčko myslim - Téčko ne-e) Citovat
Jindra Odesláno 3. prosinec 2007 Odesláno 3. prosinec 2007 kdybys chtěl prodat T čko tak dej vědět:papa:super Citovat
voštík Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Původně zaslal: Neon BIFF: na jaře mi dej ECHO ... z jara na to bude čas i finance a budeme potřebovat druhé vozidlo, tak jestli Ti auto vydrží do dubna ... měl bych zájem (o to Míčko myslim - Téčko ne-e) Copak? Budeš vozit mrňůse míčkem? - šťastné to robátko Citovat
voštík Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Původně zaslal: Jindra kdybys chtěl prodat T čko tak dej vědět:papa:super já například stále zvažuju- už asi 3.m rokem... ale jako bys to neznal - když to jede, tak nedám nedám a pak když to nejede, tak nejraději pryč s tím.... hmmmmm co s tím? Citovat
John Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Původně zaslal: voštík já například stále zvažuju- už asi 3.m rokem... ale jako bys to neznal - když to jede, tak nedám nedám a pak když to nejede, tak nejraději pryč s tím.... hmmmmm co s tím? Když to nejede tak rychle prodat... a nezvažovat to... je to nekonečná kasička..... :aut :aut Citovat
Bohouš Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Voštík - že tě huba nebolí......i když myslím, že zrovna současné době svého broučka neprodáš :D:D Jinak jsem rád, že se stále najde zájemce o T16ku Citovat
BiFF Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Tak tecko neprodam urcite jsem o tom aute slintal od svych 5 let kdy jsme meli prvni405 rok vyroby 88 :] a ted jak jsem si splnil svuj sen tak ani za nic, Micko to pujde no , ale tez se mi ho nechce prodavat ted s nim jezdim a taky to ma neco do sebe kazdopadne prvni nezvyk je v tom ze si sedam niz nez do Tecka Neon:No uvidime jestli jeste bude , ale v breznu to jde teprve na lak takze se pak ozvu Citovat
voštík Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Původně zaslal: John Původně zaslal: voštík já například stále zvažuju- už asi 3.m rokem... ale jako bys to neznal - když to jede, tak nedám nedám a pak když to nejede, tak nejraději pryč s tím.... hmmmmm co s tím? Když to nejede tak rychle prodat... a nezvažovat to... je to nekonečná kasička..... :aut :aut Když to nejede, tak je to hoodne nevýhodné prodávat - Bohouš ví (jako kupující) Když to jede, tak je škoda to prodávat.... a z toho plyne že to je neprodejné (jen jednou zkusíš - už nechceš jinak ) Citovat
Bohouš Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 Voštík - neboj až se objeví další téčko na zahradě, tak je tvoje......nejsem hamoun Citovat
aka Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 ehmmm..jaky je idelani pocet vlastennych Tecek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.