Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ono kdyz uz jsme u toho pokoukani, tak se vlastne divame jen na "obycejnou" 405ku, takze nic moc, ale takovy penthatlon nekde na placku ala letistni plocha by byl strasne zajimavy :):super

Odesláno
Původně zaslal: voštík

ono kdyz uz jsme u toho pokoukani, tak se vlastne divame jen na "obycejnou" 405ku, takze nic moc, ale takovy penthatlon nekde na placku ala letistni plocha by byl strasne zajimavy :):super

Ono bude stačit když těch pět kousků bude pojízdnejch a v pohybu :roker:roker

Ale natočit nějaký destruction derby nemusí být úplně od věci.

Odesláno

BIFF: na jaře mi dej ECHO ... z jara na to bude čas i finance a budeme potřebovat druhé vozidlo, tak jestli Ti auto vydrží do dubna ... měl bych zájem (o to Míčko myslim - Téčko ne-e) ;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

BIFF: na jaře mi dej ECHO ... z jara na to bude čas i finance a budeme potřebovat druhé vozidlo, tak jestli Ti auto vydrží do dubna ... měl bych zájem (o to Míčko myslim - Téčko ne-e) ;)

Copak? Budeš vozit mrňůse míčkem? :potlesk - šťastné to robátko :aut

Odesláno
Původně zaslal: Jindra

kdybys chtěl prodat T čko tak dej vědět:papa:super

já například stále zvažuju- už asi 3.m rokem... ale jako bys to neznal - když to jede, tak nedám nedám a pak když to nejede, tak nejraději pryč s tím.... hmmmmm co s tím?

Odesláno

já například stále zvažuju- už asi 3.m rokem... ale jako bys to neznal - když to jede, tak nedám nedám a pak když to nejede, tak nejraději pryč s tím.... hmmmmm co s tím?

Když to nejede tak rychle prodat... a nezvažovat to... je to nekonečná kasička..... :aut :aut :aut :aut :xvul

Odesláno

Tak tecko neprodam urcite jsem o tom aute slintal od svych 5 let kdy jsme meli prvni405 rok vyroby 88 :] a ted jak jsem si splnil svuj sen tak ani za nic, Micko to pujde no , ale tez se mi ho nechce prodavat ted s nim jezdim a taky to ma neco do sebe kazdopadne prvni nezvyk je v tom ze si sedam niz nez do Tecka :)

Neon:No uvidime jestli jeste bude , ale v breznu to jde teprve na lak takze se pak ozvu

Odesláno
Původně zaslal: John

Když to nejede tak rychle prodat... a nezvažovat to... je to nekonečná kasička..... :aut :aut :aut :aut :xvul

Když to nejede, tak je to hoodne nevýhodné prodávat - Bohouš ví (jako kupující) :):P

Když to jede, tak je škoda to prodávat.... a z toho plyne že to je neprodejné (jen jednou zkusíš - už nechceš jinak :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...