Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: voštík

no nepotěším tě :)

Referenční číslo Označení Množství Cena bez DPH Cena s DPH Celkem s DPH Volba

0000264038 SNÍMAČ RYCHL 6 781,58 CZK 8 070,00 CZK 8 070,00 CZK

Pro informaci uvádíme maximální doporučené ceny náhradních dílů váš/vaše země.

Estimativa sujeita a desmontagem.

Celkem bez DPH 6 781,58 CZK

Celkem s DPH 8 070,00 CZK

zdroj: http://public.servicebox.peugeot.com

Pěkný..opravdu cena lidová...... :bojim:mrk :mrk :xvul

Odesláno

No ono nejde ani tolik o cenu, ale o to, že ta věc prostě nejde objednat :roll:roll

Naštěstí ten snímač je kompaktibilní se snímačem z BMW E30, takže o víkendu zkusím vypáchat ten můj a pak se uvidí :roker

Odesláno

no aj mu treba prodam to praskly, ktery nechame zavarit :P Dobrej xheft ne? A bude to mit za 200E :mrk

PS 2 Bohous: A vsadim se, ze tvoje svody jsou taky jak reseto a to turbo uz je taky na 80% deravy :P Teda ne ze bych ti to pral, protoze je s tim akorat oser

[upravil dne 26/11/2007 voštík]

Odesláno

voštík - zatím řeším speed sensor.......potom se uvidí ;) Ale zřejmě máš pravdu, kor když ty auta máme stejně starý :roll

Nechám si to prohlídnout a uvidíme verdikt :papa

Odesláno

Tak koukam ze s Teckem celkem dost problemu :] No me uz to taky pomalinku zacina , akorad to jsou zatim drobnosti doufam no uvidime jak to bude v servise :]

Bohous; Tak je to civka v hajzlu na 1 valci kua ,ale zajimave ze mi to zaclo delat az jsi prijel ty :o] uvidime jeste jestli bude problem na turbu nebo nekde jinde :{ , ale co jsem se tak ptal kamose rikal ze to bude na turbu klapka tak snad to nebude nic vazneho!

Odesláno

BiFF - bez toho by to nebyla T16ka ;)

Jinak to koukej dát na sezonu do kupy, protože bude sraz a jseš na seznamu. Voštík na tom už dělá, já se také snažím, DJe do toho donutíme a Kosomakac se snad taky nebude bránit :papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: voštík

tak mi psal nejaky typos, zeprej jety za 350€ +30 posta anebo novy za 750€ kurna to by mi z toho kkt prasknul :-/

Opravdu cena lidová....... :bojim :bojim :bojim:roll :roll :xvul

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

BiFF - bez toho by to nebyla T16ka ;)

Jinak to koukej dát na sezonu do kupy, protože bude sraz a jseš na seznamu. Voštík na tom už dělá, já se také snažím, DJe do toho donutíme a Kosomakac se snad taky nebude bránit :papa:papa

To je fakt, když vás na sraze bude 5, tak je alespoň jistá šance, že alespoň někdo dorazí domu s Téčkem po vlastní ose a auto bude v cajku, což se zatím moc často nedělo (co pamatuju) ... :aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: Neon

To je fakt, když vás na sraze bude 5, tak je alespoň jistá šance, že alespoň někdo dorazí domu s Téčkem po vlastní ose a auto bude v cajku, což se zatím moc často nedělo (co pamatuju) ... :aut:aut

Co ty víš.... třeba bude dobrá konstalace hvězd a dorazí všechny tam i zpět domů po vlastní ose.... :aut :aut Alespoň bude hezký podivání na klasiku 90.let. :super :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...