Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sice mam 2 ale doma neni ani jedno prvni je nyni v lakovne a druhe u kamosa na dilne ale na te dilne mu neni spatne spolecnost mu tam dela dalsi T16 a 2 mi16x4:D

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

kurna chlapi, vy koukam obcas i zaradite a mne tu hnije tecko pod jabloni :-( navic pomalu konci technicka :-/ asi tu stale funkcni masinu uz zrusim....

Odesláno
voštík : to by byla škoda ne?proč s ní vůbec už nejezdíš?

čeče.... škoda to určitě ano. Vždycky mi bylo líto vyhazovat vysoce funkční, zánovní věci :-)

Nějak na to není vůbec čas... jednak není pořádně kde zaparkovat, pak ještě pořád není garáž, věčně v práci a pak na baráku nebo okolo rodiny.... no a hlavně jsem vyfasoval v praci ekologické vozidlo na CNG se 150ti šemíkama. Takže mě to ani moc nemotivuje.... Ale... přežije-li Téčko u nás do doby, než se postaví garáž, schovám si ho pro synka asi... I když... za těch 20 let už bude cena béňa tak astronomické, že si asi poklepe na čelo a řekne: Tato, běž se léčit, kdo by to živil :-) Stejně nás velký bratr pořád sleduje, takže žádné blbinky nebudou....

Ale jak už dlouho vyvěšeno, pokud se najde někdo, kdo to bude chtít rozbít místo synka a ujme se toho, tak se bránit nebudu :-)

• O 3 týdny později...
Odesláno

chalani sezona sa nam pomalicky blizi a nevidim tu ziadne prispevky:fnuk makate na svojich tatosoch...ja cakam uz len na pekne pocasie a vrhnem sa na to...:D

ja budem musiet asi kupit zapalovacie cievky aspon 4kusy ked zacnem s tym jazdit naplano:D

mal by som este jednu otazku co za chladic je na prednej vystuhe mam ho hrdzavy jak svina:roll

[upravil dne 19/3/13 17:34 od 313Mihal313]

post-31840-14109629969182_thumb.png

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...