Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes som konecne preluftoval T-cko:D ale najprv tomu predchadzali vymena vsetkych filtrov+novy motorovy olej,doliatie LHM-ka do hydrauliky,oleja do rozvodovky a zadneho diferaku...ale stve ma jedna vec,ze mi neukazuje tlak oleja na budiku:fnuk neviete ktore je to cidlo asi bude v tahu??? Inac je to raketa a hlavne v zakrutach drzi ako pribite;) mozno tomu dopomaha aj predna rozpera:)

post-31840-14109623906807_thumb.jpg

Odesláno

A uplne som zabudol je normalne,ked som odparkoval auto a medzi turbom a baterkou bzuci nejake relatko (aj 5 minut kym sa nevyplo) a asi po 2minutach zaplo na asi na cca 25sek vetrak na sahare???:myslim co je to nejake dochladzovanie turba alebo intercooleru???Dakujem

Odesláno

Ano byl to ten neuveritelny bastl s HDi motorem ale uz jsou to 2 roky co nas opustilo navzdy a na DJ Boom byl rozdelany motor +kopmlet po kroupach......smutne jak obe skoncily:(

Odesláno

dj boom je člověk,kterýmu tohle auto nikdy nemělo přijít do ruk!!! je to neferový člověk,který je ulhanej!!! a jeho tečo nes opustilo také navždz v nedožitných 18 letech :(

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...