Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
už jste někdo měnil tu kouli vzadu...mám se přichystat na nějakou pikantnost???

až na přístup dobrý. Jedine co se trosku podelalo byl ten bazmek na vejsu, ale po pár nahoru/dolu se chytil a byl dobrej, stale slouzi

PS: Moje tecko stale existuje, sic nejezdi, tak jeste zije, pred 2ma mesici jsem jej prevazel :-) ALe jako ta spojka uz potrebuje....

U 2 roky si ji vozim v kufru :-) Teda spis lip rict: uz 2 roky si ji vice mene stojim v kufru :-) Ale letos se Tecku povedlo najezdit asi 3000 a udelat technickou... teda az na ty emise :-) do 05/2013... chich

Jo a hezky Vanoce a co nejmin trablu se stady dopovanych kobyl v pristim roce

howgh

Odesláno

no moc se ti toho hodit nebude:kardan jiny poloosy jine prevodovka rozvodovka a zadni dif nepasuji takze bych vzal tak akorat hardinu+stredni ulozeni kardanu a neco ze zadni napravy

Odesláno

Biff: a co ty pokročil jsi nějak,já řeším to chlazení teho serva,co mi tam lítají ty hadice. a ještě vyměním řízení udělá geometrii a šup na stk :)

Biff: ty hele najdi mi nějakej velkej sportovní vzduch filtr na netu nemůžu nic najít vhodnýho a né žádnej šus,něco kvalitního a hlavně velkýho,at to stíhá .... nevíš o něčem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...