Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosim Vas viete mi poradit,kde na slovensku zozeniem opravnu sadu na dvojzonovu klimu?... nakolko je na 100% rozsypana prava strana a v davnejsich prispevkoch som sa docital,ze existuje.Prosim o radu a vopred dakujem za reakcie ... :fnuk

Odesláno

myslim,ze som poukazal na fakt,ze som sa tu co to docital,su tu dve temy o nefunkcnej klime a mam ich 20krat precitane ... stale neviem co ta sada obsahuje a kde si ju viem ja sam kupit a co stoji .... mam ist do orginal servisu peugeot,alebo si ju viem objednat sam?..

Odesláno

Niekde sa tu písalo že stojí okolo 17€ v Peugeote, ak si to dáš aj tam vymeniť tá práca je drahá.

PS: Inak si to mohol napísať aj do toho vlákna a nemusel zakladať nové.

Ink vitaj tu na fóre/klube.

Odesláno

no kym sa tu udomacnim to chvilku potrva,ale mas pravdu,mohol som to napisat tam co ma,ale vobec nenapadlo.. este som trosku z toho vytoceny .. auto mam len mesiac ... pisal som do peugeotu,uvidime co povedia a robit to dam u nas do servisu ... dakujem za reakcie ... ak sa da moze sa to tu zmazat ... a dik za privitanie :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...