Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mne napriklad podpatie v sieti sposobovalo ABS fault, diagnostiku, teplomer mi ukazoval -38°C aj ked bol + :D a blblo radio, ked som nastartoval asi o 30 sekund bolo vsetko v poriadku, hold s napatim v aute neni sranda, hlavne ked zacalo takto mrznut :)

Odesláno

Přesně tak jak píše Qcko, jednou jsem instaloval denní svícení a zkoušel jsem i světla atd. a baterka se asi trochu vybila a najednou to nechtělo nastartovat protože svítil imo....bylo to v teplé garáži atd a s ničím se nehýbalo, prostě pokles napětí a svítil imo....po dobití jsem to nastartoval a od té doby to nikdy neudělalo:) hold elektrika

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
že se ještě takovim věcem někdo diví :D Prostě Peugeot a jeho elektronika :D

Mě se jednou stalo že mi po startu svítila diagnostika motoru,nefungovali světla,blinkry,ukazatele rychlosti,otáček,nic. Na tachometru jsem měl najeto jen asi 140km :D

jen z toho vyplívá že kolikrát stačí odpojit baterii,Konektor z ŘJ, Dát si cigárko,připojit a Pežout zase jako novej :D

To mi připomíná můj příspěvek na začátku tehodle temata :D

Mělo by se tu udělat zvášt téma na elektroniku :)

[upravil dne 27/1/12 11:12 od Chozeluizskuner]

Odesláno

no baterka vyzera ok. dal som na nabijacku a do pol hodinky bola full ale vyskusam to s druhou baterkou, no az zajtra poobede lebo idem do prace, a zajtra rano zase....... no neviem.....:(

Odesláno

Zkus to a uvidíš, je to to nejjednodušší a nejlevnější co můžeš zkusit, dobij tu baterku, kdyžtak odpoj tu ŘJ a vytáhni a zandej klidně všechny pojistky a musí to jít:D potom už jedině diag a zjistit co tomu chybí a kontrolovat další věci.....

Odesláno

no takze chyba asi najdena..... rele pri riad. jednotke motora bolo niecim zatecene, v sobotu som ho vybral, trochu nahrial s fenom vysla s toho nejaka tekutina, nechal cez noc doma v izbe, rano zalozil pri -12 a v pohode, imo uz nevypisoval chybu....ale dloho startovalo. No dnes rano bolo -19 a zase vypisalo chzbu, tak som to vytiahol fukal fenom a zvysok tej vody vasiel vonku....zalozil a imo uz nic nevypisoval......tak asi to rele.... :)

• O 1 rok později...
Odesláno

ja zase ked odpojim baterku a napojim ju naspet.. tak sa mi neda nastartovat nesvieti mi ani diagnostika motora ked dam klucik do prvej polohy ako keby je bloknuty imobilizer lebo mi ani nezopne to rele co spina el ventily na cerpadle.. minule som odpojil baterku asi 4 krat zapojil naspet a zrazu to islo .. teraz som to skusal a zas enic... nemam cislicovy imobilizer... neviem co to moze bit.. robi to len ked odpojim baterku... a zapojim naspet .. mam 2,1 ku...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...