Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...ja měl ten motor u Vašendu na GO a ty čidla byli současti te GO.A ten rozpis co kolik stalo nějak nemužu najit,asi mlada když uklizela tak ho někam strčila a ted je momentalně zmizelej.:(

Odesláno

Jen se neboj - Peugeotek za to vděčí DDho fo?áku + Ferrymu umění s ním zacházet, ale hlavně tomu, že bylo už šero, který schovalo škrábance a menší nedostatky :D:D

Jinak dík za chválu.

:papa:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže problém je nalezen - rozlomené olejévé čerpadlo. Přes čerpadlo jde trhlina, která je široká asi 0,3mm, přes kterou utíká olej zpátky do vany. Auto evidentně dostalo bombu na vanu, byla vmáčknutá asi půl centinmetru dovnitř pod sacím košem, kterej do ní byl mimochodem obtisknutej. Takže: nemá někdo zbytné olejové čerpadlo? Stačil by ten díl s ozubeným kolem. Až bude čas,

dám sem fotku. Jinak momentálně jsem nepojízdnej, protože mi to po výměně oleje zdechlo a už jsem to nenatočil, motor se točí, ale nehází to jiskru. Chvíli to šlo a pak najednou konec. Takže je to mimo Prahu v servisu, a mám takovej divnej pocit, že mě to bude stát hóóódně peněz.:(:bojim:(:bojim

Odesláno

Nefunguje zapalování, nehází jiskru. Divný je, že to chcíplo na volnoběh, pokud nepomůže reset ECU, tak to nechám odtáhnout k Vašendům. Nepomohlo ani roztažení, takže by to mohlo být čidlo na setrvačníku, nebo milión dalších věcí od drátů, cívky, konektorů, ECU až po jánevímco. Kdyžtak dorazím bez auta. Štve mě to dvojnásob, protože mám konečně originál disky na GTI-čko. Tímto děkuju Ajsikovi a zdravím.:papa

Odesláno

No ja myslel že se roztahovat nesmí.

Kolik jsi za ty kola dal ja sem je sehnal za 4 tisice ale musim je opiskovat a chci je nechat naKOMAXITOVAT.

opiskovani za 1kolo=200kč

komaxit za 1 kolo=500kč

TAKŽE MĚ PŘIDOU DOST DRAZE.

Jinač vim o dalšich 4 discich ale s teho je jeden šišatej,takže by se muselo jedno kolo sehnat.

Fotky tech kol budou ve středu kdyby byl zajem.

Odesláno
Napsán autorem JEHLIX

No ja myslel že se roztahovat nesmí.

Kolik jsi za ty kola dal ja sem je sehnal za 4 tisice ale musim je opiskovat a chci je nechat naKOMAXITOVAT.

opiskovani za 1kolo=200kč

komaxit za 1 kolo=500kč

TAKŽE MĚ PŘIDOU DOST DRAZE.

Jinač vim o dalšich 4 discich ale s teho je jeden šišatej,takže by se muselo jedno kolo sehnat.

Fotky tech kol budou ve středu kdyby byl zajem.

-----------------------------------------------

Dal jsem za ně 5000, ale vypadaji docela pěkně. Jenom jedno je trošku odřený od obrubníků, ale žádný zuby. Ani jsem nečekal, že budou vypadat takhle slušně.

Odesláno
Napsán autorem striker

jehlix auta bez katiku muzes a katik starej 15 let taky ;)) pac uz tam vetsinou zadnej neni ;)) ....

holly kolik za ty 3 kola.. ?

--------------------------------------------------

Sorry, ale dneska jsem makal celej den jako šroub a už mi to moc nepálí, tak vůbec nechápu, na co se ptáš.;)

Odesláno

STRIKER:Tak jak jsem psal že jsem koupil ty svoje za 4tisice tak ja IDIOT až při jejich čištěni zjistil že mam 3 FRANCOUZSKE a 1 ITALSKE.:mad:

...tak mi nezbylo nic jineho než koupit ty 4kola od teho mojeho kamoša za 1000kč

s teho jsou taky 3 FRANTICI + 1 TALIAN + jedno znich je nepožitelny je šišaty.

TAKŽE SI JE NECHAM A DAM SI DO LAKU SADU 4 FRANCOUZSKYCH.

ZEJTRA NAPIŠU CO MY VLASTNĚ ZBYDE,ALE URČO TO BUDOU DVA DRUHY.:papa

Odesláno

ja mel 4 +1 a to jedno sem vymenil takze mam 5 tusim ze tech frantiku... proste zezadu maj vylitej takovej jako kopecek ke kazdymu sroubu... tak bych mozna koupil 3 jestli ti zustanou... ze bych mel dve sady ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...