Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ten co je na obrásku 3. ( s tím SWckem vzadu ) má ty elektrony co ty.. a ten prostřední má 16 a má ten prolis co já... ty moje 17 mají šíleně drahé pneu :grr celkem mě to štve.. ale co už.. když jsem tu fotku hodil na facebook tak si všeci mysleli že jsme Pežo fanatická rodina :-D pravda je ale taková, že ten třetí je automechanik a to auto mi doporučil, já si ho koupil asi 2 měsíce po něm, ten 2. ho má asi 2 roky... co mám ale 100% v plánu je dodělat si JBL, to pak bude krááása :mrk

Odesláno

no ako ked som zistil ze nemam JBL soustavu, tak som chcel ze si dorobim, lebo mam doma zosilnovac ale ground zero co som mal este vo felícii a ten som tam chcel napojit a dokupit kvalitne repro do dverí, lenze ako to napojit ani srnky netusia..skor by bolo lahsie ten origo zosik lenze zas ho zohnat je problem

Odesláno
Díky, ty samozdřejmě též :-) .. jen mě trochu mrzí ta RT3 :/ raději bych RT4/5

Co je na té RT4 tak zvláštního???

Myslíš ten HDD a rychlejší načítání map a nebo nemožnost českého hlasu a nemožnost přepnutí Video modu při zařazení R ????

Jenom pro ty 2 poslední možnosti bych RT4/5 nikdy nechtěl...... to co mám RT4/5 navíc mě vůbec nesere.....

Odesláno

no ten HDD se šikne... a nějaká pravděpodobnost toho že to bude mít BT :D.. o tom že tam nejde prohodit zvuková stopa jsem nevěděl a video mód při zařazení R bych stejně nepotřeboval... ty jsis zapojil couvací kameru Přemo? .. si říkám že parkovací senzory jsou OK, ne?

Odesláno
dig :D cozeeee...zedli mi :D poláci hnusný :D to je super... a preco to nekupis ?:P .. no este jedna vec ma napadla, ci sa to tam dá na montovat

Protože bych musel obměnit i repro a před vánocema není financ :D navíc auto jsem koupil před 2 měsíci, to mě taky vysálo.. uživit rodinu není prča :aut

Odesláno
no ten HDD se šikne... a nějaká pravděpodobnost toho že to bude mít BT :D.. o tom že tam nejde prohodit zvuková stopa jsem nevěděl a video mód při zařazení R bych stejně nepotřeboval... ty jsis zapojil couvací kameru Přemo? .. si říkám že parkovací senzory jsou OK, ne?

http://www.peugeot-club.com?clen=5835

ano dodělal....a super věc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...