Relic77 Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 zdravim... mam taky problem...mam letne gumy 215 dost siroke som si myslel ze preto hucia ale teraz som dal zimne 195 a aj tie hucia... mozu to byt zadne loziska? ten hukot pocut tak vsade neda sa povedat ze ide z prava ci z lava... v zakrutach to nijak inak nehuci len na rovinke Citovat
ozzy56 Odesláno 23. listopad 2011 Odesláno 23. listopad 2011 zvedni zadek (auta:)) a roztoč postupně obě kola--hučení ložiska bys měl slyšet Citovat
Relic77 Odesláno 23. listopad 2011 Autor Odesláno 23. listopad 2011 zvedni zadek (auta:)) a roztoč postupně obě kola--hučení ložiska bys měl slyšet zadek auta heh... a to tak pocut staci iba roztocit... a ono sa to neprehrieva ked su vadne loziska... ale diky skuusim Citovat
Relic77 Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 ako je to s loziskom v zadu? staci vymenit iba tu zlu stranu alebo treba obe? dost su draheee Citovat
h4wk3y Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 mas-li dost penez, vymen obe.... nemas, tak staci jedno... Druhe muze jeste slouzit par let, nebo taky jen mesic... Do toho nikdo nevleze Citovat
106sťák Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Hučeli mě obě zadní ložiska ale kuli tomu jak to pul roku stálo,vyškrabal sem tu starou vazelínu a naplácal sem novou a od té doby klid... Citovat
Relic77 Odesláno 30. prosinec 2011 Autor Odesláno 30. prosinec 2011 co vsetko treba rozobrrat aby som sa dostal k vymene loziska v predu v zadu, potrebuje to servis ci sa to da zvlladnut aj doma? Citovat
Barney Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Taky mám jedno ložisko v čudu z venku to zajízdní zní jak zvonko hra :-D... Citovat
Qcko Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 Relic77: vymenu loziska zvladnes aj sam, hlavne co potrebujes je kvalitny trhak na uvolnenie a nasledne utiahnutie matic. Je tamvelky moment (cez 300Nm mam pocit, takze riadna sila). Citovat
.mycTD Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 lozisko poznas tak, ze v zatacce vetsinou prestane hucet (kdyz se nadlehci). klidne vymen jen jednu stranu, to druhe bude stejna prace, at je delas naraz, nebo zvlast. jinak ten KVALITNI trhak, co zminuje Qcko bych opravdu zduraznil, bo je to utazene fakt hodne. Citovat
Relic77 Odesláno 30. prosinec 2011 Autor Odesláno 30. prosinec 2011 Taky mám jedno ložisko v čudu z venku to zajízdní zní jak zvonko hra :-D... aj tebe to tak piskoce ja myslel ze mi dvere netesnia ked idem rychlejsie a pak ten hukot Citovat
Relic77 Odesláno 30. prosinec 2011 Autor Odesláno 30. prosinec 2011 Relic77: vymenu loziska zvladnes aj sam, hlavne co potrebujes je kvalitny trhak na uvolnenie a nasledne utiahnutie matic. Je tamvelky moment (cez 300Nm mam pocit, takze riadna sila). a co vsetko musi ist dole ze vraj aj tlmic nejake capy kotuc... Citovat
Relic77 Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 ludia dal som letne gumy a ked idem 90km/h tak to uz totalne huci, treba na to aj nejaky stahovak? sa to tam pak lisuje? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.