Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chcel som sa do nich pustiť nakoľko mám dnes voľno ale v takej zime len prsti skrehnú a nemám vykúrenú garáž, ta asi len na jar.

Odesláno

Nechcem tam nejaké veľké osvetlenie aby to moc svietilo skôr také decentné akoby taká, neviem ako to popísať taká svetelná hmla aby bolo vidieť len také siluety. Preto som kúpil aj trimer aby sa to dalo skorigovať na minimum a čo to aj vidieť.

Odesláno

Tak já mám ....... budíky bílé....displej červený , středový panel bílý , ovladače ve dveřích červené..tak jen pro inspiraci...tudíž nezůstala uvnitř auta jediná origo dioda...:D:P

Odesláno
Tak já mám ....... budíky bílé....displej červený , středový panel bílý , ovladače ve dveřích červené..tak jen pro inspiraci...tudíž nezůstala uvnitř auta jediná origo dioda...:D:P

aktualne k vianociam... vysvieteny jak vianocny stromcek :D

Odesláno

dodo407sw: Za 1: zdrž se citací předešlého příspěvku dle bodu 5. pravidel...

za 2: nevím co je na 2 barvách vánočního.....hmmm asi závist..... bo ta oranžová je docela hnus...:P:P:P

Odesláno
Nemas nejake fotky ako to v noci vyzera??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...