parolla Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Dnes mi prestali fungovať smerovky.Nejde ľavá strana,nejde pravá strana,nejdú ani smerové výstražné svetlá. Predpokladám že ,,odišiel,, prerušovač smeroviek.Prikladám foto,ktorý je prerušovač? Citovat
vladosr Odesláno 25. listopad 2011 Odesláno 25. listopad 2011 malo by to byt to sede , v pravom stlpci v strede , medzi tymi zelenymi , skus ho vybrat prepojit drotom a zapnut packu....mali by svietit jedna strana ... Citovat
parolla Odesláno 26. listopad 2011 Autor Odesláno 26. listopad 2011 OK! Ano,maš pravdu , bol som sa nato večer pozrieť. Už som si objednal nový prerušovač- bez smerovích svetiel napr. na kruháči to nie je ono:D Citovat
parolla Odesláno 1. prosinec 2011 Autor Odesláno 1. prosinec 2011 Takže relé prerušovania smeroviek je už založené,šlape OK! Akurát že nie je s Peugeota za 23€,kde naň treba čakať,a potom ti príde aj tak nesprávne relé,ale s vrakoviska, cestou s Peugeota za 5€ [upravil dne 1/12/11 14:59 od parolla] Citovat
parolla Odesláno 19. prosinec 2011 Autor Odesláno 19. prosinec 2011 Prikladám foto spomínaného relé,keby som ho tu našiel-pomohlo by . Aj preto,že v automoto obchode mi ponúkli univerzálne relé ,ktoré malo päť vývodov-pre moje auto nepoužiťelné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.