Guest Lubk0 Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 A este teda ci sa neoplati ten TANK ... ??? To plnenie mi prijde ovela lahsie ako klasika ... Citovat
tomm176 Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Mamča říkala,že ty elektronický prodávaj v Mostě Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Tak v podstate som sa asi rozhodol, ked nikto nereaguje Cigaretu eXtreme v2 Tank Je velká, má 1300 mah baterku, má hlavne ten Tank, ktorý mi prijde ovela lahsie plnitelný, tie cartridge, do ktorych sa davaju naplne, stoja 89 kč za 5 kousku, navyše ich je 5 v baleni.... Prezentuju tam velky HIT... Pro istotu si asi objednam este 1 cartomizer, je za 299 kč ... Po preluskani rôznych for, mi prijde, ze ten Tank je lepší ... Nevím, možno som na omyle, ale neviem. Keby ten eGO W robili s tankom, tak asi nerozmyslam... Tcko sa uz s tankom robi, ale to mi prijde ako pre silneho fajciara dost slabe ... Citovat
rgot Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Ahojky.. tak já jsem proti..včera jsem to okoštoval..z huby leze jakýsi nechutný Nic s tabákovou vůní to nemá nic společnýho.. holt starýho psa novým kouskům....no snad to ani nechcu umět. Citovat
godzila.01 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Lubk0 : Já kouřil 30-40 cigaret denně, tetko kouřím cca 5..... Mám eGo-T s tou slabší baterkou a i ta bez problémů vystačí na celý den, přijdu večer z práce vyndám z nabíječky jednu a dám tam tu druhou, kterou si ráno vezmu a zase tam dám tu první ... Kupoval jsem tedy balení 2ks.... Určitě to není slabý, když tam dám 24mg nápln tak to je síla, ale používám běžně 18mg a normální cigára už mi ani nějak moc nechutnají... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 rgot - jak tu bolo pisane, existuje snad 50-100 prichuti, takisto tabakove prichute sou pod ruznymi prichutemi, Camel, davidofi, benson atd atd ... Takisto je x ruznych obsahu nikotinu, takze to, ze si mnel zlou napln, resp, takovou, co tebe nevyhovuje, este neznamena, ze vsechno je spatne godzila, take mi jde o ten HIT U tehle cigaret jako extreme v2, ego-w ale i inych, ho popisuju ovela lepsie ako pri Ego-T ... Inak mas Tank verziu alebo obycajnu ? Citovat
rgot Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Lubk0 - Nechci ti brát iluze asi taky kouříš a možná i dost jako já..já jsem si na tom nepochutnal a dle mýho o tom kouření - si na cígu pochutnat - bohužel je........děda kouří viržinka už možná tisíc roků ..a ted co tím chci říct...osobně bych smradlavý dědovo viržo nedal do huby ani omylem jemu chutí....tak jako někomu chutnaj ty cigaretový náhražky... mě chutná klasický cigárko..... [upravil dne 4.12.2011 11:51 od rgot] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 To je v poriadku Ale ked ochutnas jednu prichut, s ani neviem ako davkou nikotinu, a povies, ze ziadna ty nechuti, to jako keby som povedal že pokazila sa mi škoda fabia, všetky auta na svete su sračkove šmejdy ... Fajčím tak 30 denne ... Cez vykendy i víc Viem o čom to je, ale práve by som rád fajčil INAK, hlavne zdravšie ! Citovat
godzila.01 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Lubk0 : To nemůžu posoudit, nemám možnost srovnání.... Vím že mi to jako náhražka dostačuje a hlavně mi to nenutí kouřit normální cigára, za což jsem rád.... Chutově to je takové nic moc, ale kouře z toho jde stejně spíš i víc než z normálního cigára.... taky jsem se toho bál že mi to nebude dostačovat, protože nemám vůli přestat kouřit, tak jsem to zkusil a fakt se to dá, není to optimální, ale je to určitá alternativa a když si tam dáš nějakou příchut s 24mg nikotinu, tak to musí stačit i pro slona Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 dojdi do prodejny a kup si pořádnýho kombajna a dělej si cíga sám doma:D tomudle elktrickýmu bazmekovi nevěřim:D prostě když nebudeš chtít kouřit,tak přestaň uplně ,anebo kuř furt prič to je furt kafráního:D [upravil dne 4.12.2011 12:16 od vendi.stejskal] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Na cigarety doma sám, nemám čas, takisto to nechcem kupovat kvoli financiam ... V tom problem ziadny neni ... A co ked nechci ani jednu s tvojich variant ? Ja chcem fajčiť dalej, ale zdravšie ... V tom mi kombajn a domaci robeni cigaret nepomuze ... Citovat
rgot Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Lubk0 ty chceš dopadnout asi jako já..když mě bylo kdysi mou možná životní láskou naznačeno abych si vybral..bud ona nebo cigára...hm chlapsky musím přiznat, že jsem si vybral...a že mě to dodnes sere je věc druhá... Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 když denně kouříš 30 cigeret ,to toho asi moc nenaděláš za ten den,nemluvě o tom co necháš peněz za cigarety,elektrická cigareta taky neni zrovna levná a ty náplně nebo co se stim dělá taky něco stojej,no nevim,je to tvoje rozhodnutí a dělej si po svojim a když chceš kouřit zdravěji,tak nekuř,kuřákovy plíce po 5tiletym kouření se zotavujou 2x dýl tj,10 let,takže jestli kouříš 20 let intenzivně tak čekej rozdíl za 40 let:P Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 1. Pracuji jako obchodák pre pevne pridelenych 120 firem stredniho segmentu najvecsiho operatora na SK Pracuji s Home Office, a ver, ze za den toho narobim dost, ale mozem si zapalit skoro kedykolvek ... Takze v pohode fajcim 30 denne. 2. Nevim, proc sem tahas stale cenu, mne cena za ty cigarety nejak netrapí, a verím, že ta elektrika bude tak či tak levnejší, jako papírky ... Kdyz ostanu u normalnich cigaret, tak budu fajcit jedine cervene malbory, jak tomu bolo doteraz. 30 denne mne vyslo na 3,2 Eura + 1,6 Eura, tj 4,80 E Toto drahsie urcite nebude ... 3. Proc by som mnel akceptovat len tve 2 varianty ? Bud normalne, nebo vubec ? Tohleto nechapu ... To jako kdybych ty napsal, ze 306 ku kup jedine HDI nebo radsi chod pešo 4. S plucami nemam absolutne nic, 20 let nefajcim urcite, jedine ze bych zacal intenzivne v 5 letech ... To by potom šlo ... Mne jde skorej o ten kašel, kterej byva hlavne rano ... Ten zmizne uz po nejakych 4 dnech nefajcenia, takze to o co mi primarne ide, to aj zmizne ... 5. Myslim, že skusenost s elektronikou maš nulovou, napriek tomu vieš najlepšie, ze je to na nič ... 6. rgot, prečo by som mal dopadnut ako ty ? Ja mam partnerku 6 rokov, fajčim od začiatku, chape to, akceptuje to ... Nevidim v tom problem, robim to len pre seba ... Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 to víš že jo ty ses zase rozkecal:D hlavně že tě to baví 3/ proč sem pleteš 306ku, nic ti nenutim ty už jinej nebudeš Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Tak keby mi to pisal niekto, kto to poriadne odskusal, napr. Godzila, tak nic nepoviem. Ale bez toho, aby si to mal, nebo poriadne odakuaal, to odsudzujes, pokial sa ti to zda ok, tak v pohode ... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Tak keby mi to pisal niekto, kto to poriadne odskusal, napr. Godzila, tak nic nepoviem. Ale bez toho, aby si to mal, nebo poriadne odakuaal, to odsudzujes, pokial sa ti to zda ok, tak v pohode ... Citovat
godzila.01 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 vendi.stejskal : Normální cigára mne vyšli měsíčně na cca 3500-4000kč.... měsíční náklady na eletriku, když to hodně přeženu jsou 1000kč + jednorázový nákup el. cigarety za 1500kč ... z toho vyplývá že i kdybych si kupoval na každý měsíc novou cigaretu (což je kravina) tak i tak ušetřím dost .... Ale o prachy mi taky nejde, hlavně je to o něco málo zdravější a po ránu nemám takový chrchel jako dřív a líp se mi dejchá .... Je to prostě rozumná alternativa.... Jo a ještě taky nemám nahuleno po bytě.... Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 doma se nekouří ,teda alespoň u nás,a to co ty prokouříš za měsíc,to mám skoro na 4 měsíce(v korunách),jedna špinka mě vyjde na 1,8kč =krabička 36kč když mám udělanejch 600 špinek =1080 peněz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.