Tommate Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Mám dotaz ohledně regulace foukání v 405ce. Nejsem si jistý zda se jedná přímo o závadu, ale zdá se mi to neefektivni. Regulátor polohy foukání v interiéru (tedy to kolečko s panáčkama) se mi točí dokola - to je snad v pořádku (ikdyž jsem to ještě neviděl), ovšem a? ho nastavím do kterékoliv polohy, vzduch fouká přez mřížky v horní části palubovky a do nastavené části skoro vůbec. Až když zavřu ty mřížky tak se vzduch tlačí i na okno popř. na nohy (podle nastavení). Nevím jak to tam uvnitř funguje a nechci do toho zbytečně hrabat. Proto budu vděčen za radu od někoho kdo už to měl rozkuchané. Taky mi nesvítí dig. hodiny uprostřed palubky (což by asi měly - nejde na nich vidět ani za denního světla). Poradte prosím, jak na opravu. Předem děkuji Citovat
MartinJ Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Celou skříň topení a větrání jsem už měl venku. Nevím jaký maáš model. Stará nebo nová palubka. Jestli máš tu starší, napíšu jak na to. Citovat
Tommate Odesláno 1. duben 2005 Autor Odesláno 1. duben 2005 starší model [Editován dne 1/4/05 Tommate] Citovat
MartinJ Odesláno 1. duben 2005 Odesláno 1. duben 2005 Teď jdu koupat dítě, pak jedu do Globusu a večer ti to napíšu. Citovat
Tommate Odesláno 1. duben 2005 Autor Odesláno 1. duben 2005 jak budeš mít chvilku, tak mi tu něco napiš Citovat
MartinJ Odesláno 2. duben 2005 Odesláno 2. duben 2005 Abyses dostal k ovládacímu panýlku jen třeba postupovat takto: potřebuješ hlavně oříšek 10 na delším dříku nebo dlouhý trubkáč. 1. Sundáš horní kryt přístrojovky - vytahneš tři záslepky, vedle spínače mlhovek, vedle spínače vyhřívání zadního slkla a vedle (vpravo) od hodin. Pod nimi jsou tři srouby. Poté co je dostaneš ven povytahneš horní kryt k sobě a vysuneš nahoru. 2. Dále je třeba sundat kryt středního panelu. a)Dej volant do spodní polohy a oddělej plastovou lištu, které vodorovně lemuje budíky (je jen zaklapnutá). Pod ní jsou dva šroubky - pravý ven. b)Jestli máš rádio vytáhni ho c)Vytáhni popelník. Zaním jsou opět dva šroubky. Ven s nimi. d)Vytahni odkládací vaničku před řad. pákou. Strč do vzniklé dutiny ruku a nahoře nahmatej dva šroubky. Ven s nimi. e)Nepíšu takové drobnosti jako je odpojit hodiny a spínače var. blinkrů a zad. vyhřívání a šroubky které jsou již z dálkz vidět. f)Nyní už střední kryt můžeš sundat. (Já radši ještě sundavám kryt sloupku řízení-je to minuta práce navíc, ale usnadňuje montáž zpět). g)Teď už vidíš ovládací panýlek který tě zlobí. Zatoč si pravým kolečkem na rozvod vzduchu a zjisti zda jsou bovdeny pořádně uchyceny (stříbrné plíšky) nebo jestli se pohybují lanka (přesněji pružinový drát) v bovdenu. Většinou je zrada právě tady. h)Vypadá to složitě, ale demontáž mi trvala 10 minut a to jsem pořád hledal vercajk. PS. pokud by tě zlobila skříň topení je to na delší psaní i demontáž. Měj se. Citovat
Tommate Odesláno 6. duben 2005 Autor Odesláno 6. duben 2005 dík potom ti napíšu co jsem všechno pokazil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.