Guest pajatej Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 Ahoj, chtěl bych se zeptat. U 407 (2009) mi nejdou vypnout stěrače. Jakmile odemknu auto, tak hned začnou stírat. Po uzamčení jedou asi půl minuty a pak se vypnou. Páčka na deaktivaci senzoru a přepínání rychlostí nereaguje. Prostě to furt jede na tu nejpomalejší rychlost. V peugeotu mi řekli abych zkusil na 5 minut odpojit baterku-beze změny. Tedˇ mám vyndanou pojistku, abych vůbec mohl jezdit a přitom pořád nestíral. Můžete někdo poradit, kde je problém? mantalov@seznam.cz díky Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 problem je v motoru sterace , ma svoji rj , scela vyjimecne by jeste mohl byt problem s bsm Citovat
Marcel00 Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 ake mas svetla? nemas nahodou dorabane xenony ? v tom pripade by ta mohlo zaujimat toto Citovat
Guest pajatej Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 ano, dával jsem si tam xenonovou sadu. H1 6000K Citovat
Marcel00 Odesláno 19. listopad 2011 Odesláno 19. listopad 2011 tak si precitaj ten link co som ti poslal... to je prave pricinou toho preco ti odisla riadiaca jednotka stieracov. zial Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.