sterbak.d Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 muzu vedet jak stema rucickama na tom budiku musim je sundavat nebo ne Citovat
ChouLu Odesláno 1. únor 2012 Autor Odesláno 1. únor 2012 sterbak.d: promin ja ti zapomel odpovedet rucicky musis sundat v kazdem pripade. Mezi rucickama a plastem je právě ten papír, který musíš obrousit Jinak budíky jsem konečně dal komplet dohromady odešli mi díky neopatrnosti motůrky palivoměru a teploty. Díky kolegovy Béďovi, který mi budíky za vcelku symbolickou cenu nechal, jsem mohl svoje opravit a dodělat. Za to mu velice děkuji Jinak fotky v autě dodám během pár dnů. Jen ještě nevím kam s potenciometrem na regulaci podsvitu Citovat
ChouLu Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Autíčko začalo v mrazech zlobit, na dálnici na desetinu vteřinky vynechávalo, pak už i na okreskách, tak jsem včera vyměnil palivovej filtr a auto zatím šlape bez problému Citovat
sterbak.d Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 mne zase tedkom predevcirem odesel tachometr tak ze mi neukazuje rychlost a kdyz jo tak zase nesleze dolu [upravil dne 11/2/12 17:41 od sterbak.d] Citovat
ChouLu Odesláno 11. únor 2012 Autor Odesláno 11. únor 2012 prasklá osa motůrku pokud by si měl zájem,tak ti motůrek mužu za nějaký peníze nechat popř ti mohu opravit ten původní Citovat
sterbak.d Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 ChouLu a za kolik by to bylo a dal bys to aji do toho modreho osvetleni Citovat
ChouLu Odesláno 12. únor 2012 Autor Odesláno 12. únor 2012 Kristynka: Dekuju sterbal.d - na vecer ti pisnu SZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.