uepepe Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 No nie este nemakam kedze neviem kde by som nasiel kokretny update pre vase zariadenia.....potrebujem sa pozriet aky architekturu ma vo vnutri Citovat
Danilo Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 je to z vyroby my nic nepřehravame No,nevím.Z Peugeot cz mi poslali tuto odpověď ohledně češtiny: ,,Dobrý den, k Vašem dotazům zasílám následující odpověď: 1. Český jazyk v Citroenech není schválený Francií, nejedná se o oficiální software, proto ho Peugeot nenabízí V případě jakýchkol problémů se SW ve vozidle ztrácí zákazník nárok na záruku \" Prodejce Citroenu mi sdělil,že se čeština nahrává v Kolíně. Tak nevím kde je pravda. Citovat
PETER 4 0 7 S W Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 tak moja 3008 by mala zajtra vediet ovladat slovencinu tak sa dost tesim a cena je celkom priazniva ale to dam vediet zajtra aby som to nezariekol. skoda len, ze hlasova ostava v ang. Citovat
PETER 4 0 7 S W Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 tak moja 3008 by mala zajtra vediet ovladat slovencinu tak sa dost tesim a cena je celkom priazniva ale to dam vediet zajtra aby som to nezariekol. skoda len, ze hlasova ostava v ang. Citovat
Art007 Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 tak moja 3008 by mala zajtra vediet ovladat slovencinu tak sa dost tesim a cena je celkom priazniva ale to dam vediet zajtra aby som to nezariekol. skoda len, ze hlasova ostava v ang. A to je oficialne od Peugeota nebo od nejake firmy zabyvajici se upravou softwaru auta? Citovat
PETER 4 0 7 S W Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Nie bola to ceska firma a funguje to super lan par detajlov ktore asi nevedia odstranit.vedia tam dat cestinu aj slovencinu. Ten detajl spociva v tom ze hlasovka sa neda prelozit lebo je to asi na karte. Dalsia vec ze ked nemas origo mapu od peugeotu tak nemozes zmenit verziu softu auta lebo ta nova to vie blokvat a nerozbehas to. Ide to potom tak ze sa presoftuje polstina ale melie to potom po polsky. Inac parada som spokojny. Inac origo to nebude ani o sto rokov bude to stale len dopalene priamo u predajcov. Citovat
aromic2 Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Dal jsem si do své 3008 přeinstalovat také češtinu asi před měsícem a nemá to chybu. Bohužel vlastní navigační pokyny jsou z SD karty a ty to bohužel firma neumí, ale údajně se pracuje i na tom. Snad svítá světlo na konci tunelu. Citovat
Art007 Odesláno 15. červen 2012 Autor Odesláno 15. červen 2012 Dal jsem si do své 3008 přeinstalovat také češtinu asi před měsícem a nemá to chybu. Bohužel vlastní navigační pokyny jsou z SD karty a ty to bohužel firma neumí, ale údajně se pracuje i na tom. Snad svítá světlo na konci tunelu. a na kolik to vyšlo? na těch skoro 9000,-? nebo kolik chtějí?? nebo máš lepší volbu? Citovat
addo16 Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Ja som vytvoril preklad pre rt6 ale taktiež zatial len hlášky a menu, hlasové navádzanie zatial v Aj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.