Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoj pezotaci,

kdyz odemykam auto (406 coupe) dalkacem, odemknou se mi dvere u spolujezdce i viko kufru, ale ridicovy dvere ne. Je slyset, ze zamek v nich cvakne, ale dvere otevrit nejdou. Musim je odemknout klicem. Zamykani pres DO funguje bez problemu. Stejne funguje i zamykani zevnitr tim \"cudlem\" v klice dveri - odemknout to tim nejde, zamknout ano.

Zkousel jsem rozebrat calouneni a podivat se co se tam deje. Protoze se mi tapec sundat uplne nepodarilo (zustal mi viset v rohu u zrcatka a nemel jsem odvahu to lamat silou), vse co jsem zvladl, byla jen kontrola pres to plastove kolecko - tu kladu, ale nic jsem neobjevil.

Hledal jsem i tady na foru, ale co jsem nasel byly vsechno problemy s tim, ze central nefungoval vubec.

Mate nekdo tip, nebo zkusenost, co by to mohlo byt?

Muze byt (vypada to tak) chyba primo v zamecku? Kdyz jsem ho v ramci predzimni udrzby promazal, vsiml jsem si navic taky, ze jde obcas klicem otacet porad dokola - vetsinou se zarazi normalne (o tu ctvrtinu otacky), ale obcas zvladne prekonat ten \"odpor\" toho dorazu a pak v nem muzu s klickem neomezene tocit a tocit porad dokola. Je to normalni?

Do origo servisu se mi moc nechce, to nechavam jako posledni moznost.

Dik za tipy a rady.

Odesláno

Ahoj ... Take se mi zamek obcas protacel ... Dle rad tady jsem tad do zamku trochu rozdrcene tuhy.. Takze ted uz bez problemu... Obcas se seknou stavitka v zamku. A u toho odemykani na do bych to videl na spatnej kontakt nebo preruseny drat ve dverich...

[upravil dne 12/11/11 21:44 od stajgrpavel]

Odesláno

Diky za tip, tuhu vyzkousim.

Dratky se mi ale moc nezdaj. Pri stisknuti tlacitka na dalkaci je slyset, ze motorek cvakne. Po rozebrani tapecu je i videt, ze tahla se hybaj. Jen to je jakoby malo. Kdyz odemykam normalne klicem, tak je citit, ze zamek klade odpor a klicem se to otevira ztuha. Kdyz to predtim odemknu dalkacem, tak jde pak klicek v zamku skoro uplne volne, az na konci, na najekych poslednich 2, 3 milimetrech te otocky to klade odpor (a do-odemkne to konecne dvere) - jakoby to ten dalkac nezvladl otevrit uplne... Problem bude asi jinde - protoze ty dvere nejdou odemknout ani zevnitr mechanicky pouzitim toho cudlu v klice dveri - to ma stejny efekt jako u dalkace - je slyset, ze cvakne zamek, ale dvere zustanou zamceny (tedy vnejsi klika je neotevre).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...