lukasitn Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Zdravim vs pezotaci, mohli by ste mi prosim pomoct? asi mam nieco s elektrikou ked nastrtujem auto hned mi zhasne alebo ked sa mi nahodou podari rozbehnut zhasne aj pri vysokych otackach alebo nenastartuje vobec ked sa rozbehnem a vymacknem spojku a pustim ju tak zase naskoci. Co som uz skusal: - mal som ho na pocitaci neukazalo ziadnu chybu - vymenil som palivovy filter - vycistil som palivove cerpadlo - vymenil som sviecky - dal som premerat radiacu jednotku no stale nejde uz som zufaly mali ste niekto podobny problem? pripadne neviete mi poradit co by som mal este pozriet? dakujem za rady je to 1.4i Citovat
bezdo Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 Prehod klavesnicu, a čítaj po sebe. Čo tak skúsiť vyčistiť škrtiacu klapku? Neveril by si čo to dokáže urobiť. Citovat
lukasitn Odesláno 12. listopad 2011 Autor Odesláno 12. listopad 2011 aha sorry to sme tiez vyskusali ale nic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.