Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jestli je ta vývěva stejná jako na starších dieslech, tak ti odešla taková spojka uvnitř, bohužel se nadá koupit samostatně, je to z nějakýho zakalenýho kovu a nedá se na to navařit chybějící výstupky, které se ochodí

Odesláno

No dneska jsme na to znovu koukali a ta vyveva zacala trochu sat vzduch, ale byl studeny motor. Ted ten mechanik nevi jestli je to vyveva a nebo ten posilovac. V pondeli bude to rozebirat. Daufam, ze nekoupime neco a pak zjistime, ze to bylo neco jineho... A jeste mi to zere hrozne olej!!!

Odesláno

tak auto je opravene :-) zavada byla v posilovace, byla tam praskla nejaka membrana. Ted peugeot tahne dobre, akorat nekdy zacne zabirat od 2000 otacek nekdy od 3000 otacek. Muze to byt nejakou chybou v pc? A turbo je o neco hlucnejsi nez bylo v starym peugeotu 66kW. Rekl mi, ze je to normalni?

Odesláno

Měl jsem podobný problém. Vynechávalo mi turbo v různých otáčkách a celkově byl nízký tlak turba, ale díky strakimu007 mi autíčko jezdí jak má. Byla prasklá jedna krátká hadice. Takže ještě jednou DÍKY. :papa

Odesláno
Měl jsem podobný problém. Vynechávalo mi turbo v různých otáčkách a celkově byl nízký tlak turba, ale díky strakimu007 mi autíčko jezdí jak má. Byla prasklá jedna krátká hadice. Takže ještě jednou DÍKY. :papa

Ja nevim :D jednou to turbo pisak jednou ne... Dneksa kdyz jsem jel k mechanikovi s tim, ze piska turbo tak ono ne piskalo ( ale byl uplne studeny motor) mam to 100 metru k nemu. Musim to nejak cely zkontrolovat jestli nekde nefouka. A jaka hadicka ti praskla?

Odesláno
Ruslan: ty ještě žiješ?:) Koukám, že jsi přesedlal z 66 na 80 KW

Ahoj, tam tu 406 jsem prodal uz davno. Jezdil jsem pritelkini autem. A ted jsem poridil noveho peugeota. I kdyz jsem si furt rikal, ze koupim TDI tak stejne jsem natrefil na HDI. Ale je tam par mouch ktery musim nejak vychytat a pak snad bude slouzit dobre :)))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...