punkac Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 jestli je ta vývěva stejná jako na starších dieslech, tak ti odešla taková spojka uvnitř, bohužel se nadá koupit samostatně, je to z nějakýho zakalenýho kovu a nedá se na to navařit chybějící výstupky, které se ochodí Citovat
Ruslan Odesláno 12. listopad 2011 Autor Odesláno 12. listopad 2011 No dneska jsme na to znovu koukali a ta vyveva zacala trochu sat vzduch, ale byl studeny motor. Ted ten mechanik nevi jestli je to vyveva a nebo ten posilovac. V pondeli bude to rozebirat. Daufam, ze nekoupime neco a pak zjistime, ze to bylo neco jineho... A jeste mi to zere hrozne olej!!! Citovat
punkac Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 vývěva by měla ukazovat minimálně -0,8 Barů Citovat
Ruslan Odesláno 12. listopad 2011 Autor Odesláno 12. listopad 2011 vývěva by měla ukazovat minimálně -0,8 Barů Pri volno behu? Citovat
punkac Odesláno 12. listopad 2011 Odesláno 12. listopad 2011 ano aspoň ta moje to dávala, bere se to za dost dobré vákuum Citovat
Ruslan Odesláno 14. listopad 2011 Autor Odesláno 14. listopad 2011 tak auto je opravene :-) zavada byla v posilovace, byla tam praskla nejaka membrana. Ted peugeot tahne dobre, akorat nekdy zacne zabirat od 2000 otacek nekdy od 3000 otacek. Muze to byt nejakou chybou v pc? A turbo je o neco hlucnejsi nez bylo v starym peugeotu 66kW. Rekl mi, ze je to normalni? Citovat
Luboš406k Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Měl jsem podobný problém. Vynechávalo mi turbo v různých otáčkách a celkově byl nízký tlak turba, ale díky strakimu007 mi autíčko jezdí jak má. Byla prasklá jedna krátká hadice. Takže ještě jednou DÍKY. Citovat
Guest bostich Odesláno 17. listopad 2011 Odesláno 17. listopad 2011 Ruslan: ty ještě žiješ? Koukám, že jsi přesedlal z 66 na 80 KW Citovat
Ruslan Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 Měl jsem podobný problém. Vynechávalo mi turbo v různých otáčkách a celkově byl nízký tlak turba, ale díky strakimu007 mi autíčko jezdí jak má. Byla prasklá jedna krátká hadice. Takže ještě jednou DÍKY. Ja nevim jednou to turbo pisak jednou ne... Dneksa kdyz jsem jel k mechanikovi s tim, ze piska turbo tak ono ne piskalo ( ale byl uplne studeny motor) mam to 100 metru k nemu. Musim to nejak cely zkontrolovat jestli nekde nefouka. A jaka hadicka ti praskla? Citovat
Ruslan Odesláno 17. listopad 2011 Autor Odesláno 17. listopad 2011 Ruslan: ty ještě žiješ? Koukám, že jsi přesedlal z 66 na 80 KW Ahoj, tam tu 406 jsem prodal uz davno. Jezdil jsem pritelkini autem. A ted jsem poridil noveho peugeota. I kdyz jsem si furt rikal, ze koupim TDI tak stejne jsem natrefil na HDI. Ale je tam par mouch ktery musim nejak vychytat a pak snad bude slouzit dobre )) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.