debilisko Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 zdravím vás, mám taký problém že na mojom p406 2,1td som čistil palivovú sústavu a mal som vybratý ten odvdzušňovací šróbik čo je na konci hadičky z palivového filtra tesne pred naftovým čerpadlom a spadol mi niekde medzi klímový kompresor, vedel som ho horkoťažko nahmatať ale teraz už vôbec neviem kde je. tak budem musieť zohnať druhý.. myslíte že by sa dal zohnať? ja by som tam dal najradšej taký aký tam bol.. ale ak nie tak myslíte že by tam mohol byť obyčajná skrutka s podložkou? :/ ďakujem za akúkoľvek radu Citovat
Qcko Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 Neviem aky tam je sice filter, ale ja som vo svojom aute ten original srob odtial vyhodil (slzil mi) a mam tam klasicku metricku skrutku s tesnenim a podlozkou Citovat
debilisko Odesláno 9. listopad 2011 Autor Odesláno 9. listopad 2011 ok je to v pohode.. nahodil som tam normálny šrób s tesniacou podložkou, neslzí to tak asi ok.. ale teraz.. mám taký istý problém ako .. .. a po výmene tejto skrutky to robí oveľa častejšie a dlhšie.. neviem asi to fakt bude niečo s nasávaním vzduchu do plaiva ale rád by som to fixol Citovat
Benžík Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 Slzit to nebude, je tam podtlak, při vypnutym i zapnutym motoru. Přisává to vzduch a může i padat nafta. Zkus při vypnutym motoru napumpovat balonkem, nejspíš to bude slzet. Qckovi to slzelo, protože má v nárdži čerpadlo, které v přívodu nafty dělá tlak. Citovat
debilisko Odesláno 10. listopad 2011 Autor Odesláno 10. listopad 2011 aj keď to na maximum napumpujem tak nekvapká nafta tá podložka tesní dobre.. ale tie otáčky ma štvú ale to nikto nevie vyriešiť, aj v topicu je napísané že je to ok ale nevyriešil to ani on.. čo myslíte ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.