Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:o Tak predsa. A ja že zabudli dopísať, že to je cena už aj s polročnou zákonnou poistkou :) A najlepšie je, že všetci odporúčajú meniť po vypálení jednej žiarovky radšej hneď obe. :myslim
Odesláno

No zatim nepraskla, ale nacapal jsem ji ze nesviti tak jsem tam posmatral a zase se rozla, ale ne a ne prijit, jak se k ni dostat.. Rek bych, ze nejak pres tu chromovanou listu kolem ostrikovacu.

Hej ale 14set za zarovku to uz neni zlodejina, to je normalni sprosta loupez!

:grr

Odesláno

No spíš víc, sundat nárazník, vyndat světlo, vyměnit žárovku, nasdit světlo a nandat nárazník a seřít světla. Tak 4-5 hodin práce při jejich rychlosti, cca 4500,-:D

[upravil dne 8/11/11 21:29 od elton]

Odesláno

To si vymenim sam...

Takove veci me muzou nasrat... Proboha co je to za zarovka??? V dneani dobe stoji zarovicka par korun a oni tam daji nejakou z raketoplanu asi ...

Odesláno

Já jsem neměl aktivovaný denní svícení,Tak jsem tam zajel,zeptal se proč a řekli mi,že žárovka stojí 800 a že to radši neaktivujou,Zatim svítim:)Má 25watů.

Odesláno

...hele, chlapci a děvčata - asi budu úplně za kdejsibyla, ale nemám tušení o čem mluvíte... :o( Já zatím měnil jen potkávačku, standardní H7 a šlo to v pohodě. To je řeč o obrysovém světle? Jsem fakt mimo...:myslim, :mad:

jl

[upravil dne 12.11.11 13:07 od JohnyLee]

Odesláno

Tak jako jistě bude cenový rozdíl mezi obyčejnou žárovkou z běžné prodejny ND, pak žárovkou od Peugeota a nakonec žárovkou z Federal Cars Praha 4. :)) Všechny budou sice stejné ale .... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...