Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

rád prídem, no neviem, či budem stíhať časovo, bude ma čakať dlhší presun autom domov a neviem či sa stihnem dať dokopy tak aby som mohol šoférovať už doobeda:mad: ... keď - tak zavolám Pastorkovi a prídem trošku neskôr, na to zatiaľ tajné miesto...ten začiatok nestihnem určite:aut ...musím sa po skúškach zrelaxovať:D

Odesláno

To je dobra otazka aj ja by som chcel nieco z eshopu uz som dlho nenakupoval

chcel by som ten novy znak leva na kluc nejake nalepky a jednu tabulku pod znacku lebo jednu staru som roz...:papa

Odesláno

Kľúčenku s novým znakom leva by som zobral aj ja a ešte jednu klubovú vlajočku namiesto tej čo som stratil na spiatočnej ceste z Vlčkoviec :).

Odesláno

Stačí vám o 12:00 sa stretnúť na výpadovke smer Senica, pri čerpačke Oktan. O 12:15 keď vyrazíte tak pekne stihnete stretávku v Senici. Prípadné malé meškanie sa zmestí pauzy v Senici.

To je iba návrh. Rozhodné slovo by mal dať ten kto vás povedie. Odporúčam kapra, ale je to na vás.

[upravil dne 23/11/11 20:21 od pastorek]

Odesláno

tak ja až do poslednej chvíle neviem ako to všetko vypáli takže nič slubovať nemožem, ale kaper by vás mohol doviesť. stretko býva vždy na takom malom parkovisku na výpadovke na Senicu za tou čerpačkou Oktan ako napísal pastorek

Odesláno

Kludne to zoberiem na seba. Potvrdzujem odchod z TT výpadovka na Senicu pri čerpacej stanici Oktan určite si nás tam všimnete všetci budeme na žiguli :D:D:D:D ak by sa niečo zmenilo dajte vedieť cez SZ alebo cez fórum :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...