stvrto.14 Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 kurnik šopa. prší a prší prosím nech zajtra neprší Dažd si nechajte tam:D tu je krasna hviezdna noc:super Citovat
Judes Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Aj tu u nás už od popoludnia prší, hlavne že nemrzne poľadovica bi zmarila pláni. Citovat
Joozino Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 tak hlavné je aby v senici neprsalo ani tu uz neprší Citovat
Mishurin Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Takze mne sa cca pred 45minutami konecne podarilo prist domov. A tak som zistoval co nove. A uz sa mozem myslienkami sustredit na zajtrajsi zraz. Konecne mam vikned. Robozv: tak zajtra ako sme dohodnuty, pripadne keby nieco tak mobil. Citovat
Judes Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Tak ja za pár minút štartujem, aby som nemeškal ako zvyčajne (aj keď nie veľa ) . Citovat
robozv Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Ok takze o 10:30 startujeme zo Zvolena a cestou pozbierame koho stretneme:D uz sa na Vas tesime Citovat
kaper Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Ok takze o 10:30 startujeme zo Zvolena a cestou pozbierame koho stretneme:D uz sa na Vas tesime Štastnú cestu vidíme sa V TT o 12 00hod :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
madrid4 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 čaete čakame v Senici pozor na pedále:D:super:papa Citovat
Qcko Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 My o chvilu vyrazame, vidime sa pred Kauflandom Citovat
stvrto.14 Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Tak sa na vas tesim ale pozor na cestach aby stevsetci prisly v pohode. Citovat
Cinicman Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Práve som sa zobudil ,takže prídem mierne rozospatý... :D:D Citovat
gedu Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 takže bohužiaľ ako som predpokladal dnes mi to nevyjde, nakoľko máme doma 5-dňového syna tak sa nám ohlásila na nedelu polovica rodiny a nemôžem nato nechať doma ženu samú s detmi škoda,tešil som sa na Vás ale tak snáď nám to vyjde inokedy :papa:papa Citovat
crazybiker Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Tak vyrazam aj ja . Vidim,ze kazdy jak skoro :-O . Tak na obed na benzinke :-) Citovat
Durko Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 tak páni pre mna je ta Senica asi zakliata a tak som sa tešil na vás Citovat
stvrto.14 Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 tak páni pre mna je ta Senica asi zakliata a tak som sa tešil na vás A co sa deje:o Citovat
janou Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Ja uz som doma . Dakujem organizatorom , bolo super Citovat
Sajto Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Nejake foto bude ako bolo .?? hm,....zavidiiimmm !! Citovat
Mishurin Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Takze uz sme dorazili aj mi domov. Pekne husta hlma tam bola. Dakujem za super MINI zraz ako vzdy super. Tak sa vidime na dalsom. Skoda ze tak skoro som musel ist. Pocasie a cas su neuprosne. PS: Ale tak zistil som ze musim nieco spravit s tymi hmlovkami kedze nedokazem zapnut len zadnu bez toho aby som predtym zapol predne. A ked som ich zapol uz som vobec nic nevidel... Citovat
Mishurin Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Nejake foto bude ako bolo .?? hm,....zavidiiimmm !! Foto bude urcite na pastorkovej stanke. Aj ja som nieco fotil tak musim pozriet ci to nieje rozmazane a poslem to tiez. Citovat
Durko Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 tak predsa sa mi podarilo doraziť aspon na chvílu pozrieť klubákov a už sme aj my doma a ta cesta stála za to fuj hmla. dakujeme organizátorom za super zrazík a samozrejme aj Peugeot-clubu za vianočný darček Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.