Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takze mne sa cca pred 45minutami konecne podarilo prist domov. A tak som zistoval co nove. A uz sa mozem myslienkami sustredit na zajtrajsi zraz. Konecne mam vikned.

Robozv: tak zajtra ako sme dohodnuty, pripadne keby nieco tak mobil.

Odesláno
Ok takze o 10:30 startujeme zo Zvolena a cestou pozbierame koho stretneme:D uz sa na Vas tesime :papa

Štastnú cestu vidíme sa V TT o 12 00hod

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

takže bohužiaľ ako som predpokladal dnes mi to nevyjde, nakoľko máme doma 5-dňového syna tak sa nám ohlásila na nedelu polovica rodiny a nemôžem nato nechať doma ženu samú s detmi :)

škoda,tešil som sa na Vás ale tak snáď nám to vyjde inokedy :papa:papa:papa

Odesláno

Takze uz sme dorazili aj mi domov. Pekne husta hlma tam bola. Dakujem za super MINI zraz ako vzdy super. Tak sa vidime na dalsom. Skoda ze tak skoro som musel ist.

Pocasie a cas su neuprosne. :bacha

PS: Ale tak zistil som ze musim nieco spravit s tymi hmlovkami kedze nedokazem zapnut len zadnu bez toho aby som predtym zapol predne. A ked som ich zapol uz som vobec nic nevidel...

Odesláno
Nejake foto bude ako bolo .?? hm,....zavidiiimmm !!

Foto bude urcite na pastorkovej stanke. Aj ja som nieco fotil tak musim pozriet ci to nieje rozmazane a poslem to tiez.

Odesláno

tak predsa sa mi podarilo doraziť aspon na chvílu pozrieť klubákov a už sme aj my doma a ta cesta stála za to fuj hmla.

dakujeme organizátorom za super zrazík a samozrejme aj Peugeot-clubu za vianočný darček

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...