gedu Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 ja nie som rasista len sa mi nepáči VW,:D:D a čo si dostal košom? Citovat
Qcko Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Nedostal, len polovicka je chora, lezi v posteli s horuckami, uvidim ci sa jej polepsi do nedele Citovat
gedu Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 treba to vypotiť na cudzom tele tak šup šup k nej Citovat
kaper Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Nedostal, len polovicka je chora, lezi v posteli s horuckami, uvidim ci sa jej polepsi do nedele Ja ju v nedelu vyliečim :D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
pastorek Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 ... Mozem sa pridat ku kolone od tt??? Ci nejde nahodou niekto zo smeru NZ(ci neskor SA)??? Určite áno a od NZ ide Judes. Chlapci, čo sa trepete s tým prezúvaním? Veď cez víkend nebude ani mrznúť , nie aby ešte padal sneh. ... doktor Ilko vraveli a je to i na SHMU. [upravil dne 1/12/11 21:41 od pastorek] Citovat
Judes Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 crazybiker, ja idem cez NZ písal som trasu tu. Ak myslíš môžeme sa dohodnúť a ísť spolu . [upravil dne 1/12/11 22:15 od Judes] Citovat
Judes Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 Joozino ak to tu dobre počítam tak tam budú s tebou 4 SW-čka Marcel00, janou, Janog. Citovat
Judes Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 veď práve že to hovoril Dr. Ilko:D Najlepšie zamestnanie, keď im tá predpoveď nevyjde, nikto ich nepotentuje . Citovat
Joozino Odesláno 1. prosinec 2011 Odesláno 1. prosinec 2011 judes ako pozeram udal si svoju trasu. ja rozmyslam ci ist do cez salu a ten isty smer ako ty, alebo cez sered..cez sered-šúrovce-trnava-senica mam 79 km ..a cez salu-sladkovicovo-TT-senica 95 km...heh Citovat
pastorek Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 poď cez Šúrovce aspom zoberieš krabice s darčekmi lebo neviem či sa mi to zmestí do 405ky. Citovat
kaper Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 poď cez Šúrovce aspom zoberieš krabice s darčekmi lebo neviem či sa mi to zmestí do 405ky. Ak potrebuješ niečo zobrať tak daj vedieť mám dosť velké auto na rozdiel od teba :D:D:D Citovat
romik1 Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 ak ma byt vela darcekov tak aj ja mozem nieco zobrat. do kombajna sa toho zmestiii:D ps: Kaper ta kava platí? Citovat
kaper Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 ak ma byt vela darcekov tak aj ja mozem nieco zobrat. do kombajna sa toho zmestiii:D ps: Kaper ta kava platí? Jasnéééé :D:D:D Citovat
pastorek Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 keď sa jedná o darčeky tak sršíte ochotou. To bola iba provokácia aby šiel cez Šúrovce. Krabíc nieje veľa a pomestí sa mi to. Citovat
kaper Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 keď sa jedná o darčeky tak sršíte ochotou. To bola iba provokácia aby šiel cez Šúrovce. Krabíc nieje veľa a pomestí sa mi to. v tabulke chyba romík 1 :papa:papa:papa:papa:papa:papa Citovat
Joozino Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 no asi aj cez šúrovce aj pojdem, mam to predsa kratsie Citovat
kaper Odesláno 2. prosinec 2011 Odesláno 2. prosinec 2011 v akej tabulke chýbam???????? V pastorkovej pod každym príspevkom má link www.papanet.sk alebo tak nejako a tam niesi zarataný :mrk:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.