Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

od januára sa mi opakuje porucha keď mám plne naložené auto, a idem do kopca na 5-ke, tak hodí motor do núdzaku...pritom tesne predtým cítim, že oproti minulosti, to auto už akoby nevládalo, cca 5 sekúnd, vtedy hodí do núdzaku...bol som na dia, vždy vypíše: trvalé závady: sledovanie vysokého tlaku nafty, regulátor dodávky na doraze, prechodná: signál regulátora tlaku nafty koherence, proste vždy mi povedia, že treba vymeniť regulátor dodávky....lenže,,,mám obavy, že ten sa len ako dôsledok dostáva na dôraz a nie je to príčina, a rád by som sa vyhol nejakým reklamáciám, keď mi ho vymenia, a nepomôže....proste ten výkon turba nejako pokulháva....proste výkon je prelietavý, a vtedy, keď nie je ok, vtedy to hodí do núdzaku.....čo robiť? dať si ho vymeniť?

Odesláno

Takže....tímto sem si taky prošel...přesně co píšeš........ Počítej s nejhorším že je v řiti čerpadlo.... začni....vyčistit sací sítko v nádrži, vyměnit pal. filtr, vyměnit DRV ventil , ale jak píši....počítej s čerpadlem......

Turbo s tím nemá nic společné....to se jen snižuje výkon bo není dostačečný tlak paliva.....

Asi sem tě nepotěšil ale já už si tímto prošel.....

[upravil dne 30-10-11 19:27 od Přema]

Odesláno

ide mi napr. o to, či nízky tlak na rampe nemôže spôsobovať súčiastka, ktorá ovláda odpúšťanie z rampy späť do nádrže, to bolo ad1, ad2 myslím, že mi blbne nejako ovládanie turba, našiel som už pred rokom vyžratý tapacír na kapote od kún alebo neviem čoho, a myslím, že tie svinky mi dodzigali niečo vzadu...tam kde je turbo...dá sa to nejako skontrolovať aj pomocou dia? čiže za jazdy, či všetko okolo turba fičí ako má?

Odesláno

no keď sa mi to stalo v jan prvýkrát, tak som bol na ceste, kde som mmal pred sebou ešte cca 300km. vypol som naštartoval som, fungovalo to cca 20 km, znova štart, znova záťaž, cca 5km ok, čiže som došiel do servisu, vymenili v jan filter, a bola pohoda, lebo jazdím väčšinou sám a nie trasy, kde sa ťahá plynule do kopca na 5-ke,...ale odvtedy furt keď idem s rodinou túto trasu......ale občas mi pohvizduje vzduch a na jednotke, keď sa ledva plazím cez parkovisko, a mám taký dojem, že veľmi mi kolíše výkon motora...už neviem, či turba alebo čerpadla...otázka stojí, že zajtra idem do servisu, povedia mi že regulátor....mám si ho nechať vymeniť?

Odesláno

používal, ale už potom, čo sa mi to stalo prvýkrát,....hovorím...prvá pomoc, čo urobili ešte pred tecom v servise, bola výmena pal filtra...pomohlo o cca 90 percent ale furt je to úbohé, keď sa vyberiem na trasu s naloženým autom do miernych kopcov na 5. ke a šlapnem na plyn...smola a hanba...

Odesláno

proste je jednoznačné, že mi to robí vtedy, keď je auto naložené, a 5. alebo 6. zaradená pri zrýchlení....proste pri využívaní max. krút. momentu na kolesa, čiže snahe akcelerácie, ale velký kopec, vysoký stupeň rýchlosti a veľká hmotnosť auta

Odesláno

A potřeba velkého tlaku paliva.......... ten DRV je tak 50/50 že pomůže....... mám tu 2 DRV....chtělo by to jen zkusit s jiným DRV než se koupí uplně nový.....

Odesláno

v januári :trvalá: regulácia tlaku turbodm zmeraný tlak turmodm. príliš nízky

trvalá: sledovanie vysokého tlaku nafty regulátor dodávky na doraze

prechodná: signál regulátora tlaku nafty koherencia, prechodná: sledovanie vys tlak nafty Kontrolné zariadenie tlaku na doraze Tlak v rampe príliš nízky............potom vymenili paliv filter, situácia sa zlepšila o 90 percent, auto fičalo v pohode až do krit. zaťažení v istých kopcoch, naložené, 5.kvalt, zrýchľovanie...potom v júl.už len prechod. závada, lebo vždy sa to na druhý deň zmaže: sledovanie vys tlaku nafty Regul dod na dorazu, a keď že dnes po znova naštartovaní a ďalších 100 km bez takej záťaže a vš v poriadku, zajtra keď pôjdem do servisu, tak to bude zmazané a ostane len táto prech závada......otázka stojí, čo v sevise zajtra poviem, či povolím výmenu toho regulátora

Odesláno

a to odborníci pracujúci \"podľa rád service boxu\" v spojení s \"ohromnou dia\" nevedia zistiť, či je v prdeli čerpadlo, alebo mi budú meniť chujoviny zbytočne?.................

Odesláno

určite dám, len neviem, kedy to doriešim.....lebo ten správny kopec so správne naloženým autom absolvujem tak 5-krát do roka, pomedzi to auto fičí v pohode, aj keď sa mi zdá, že niekedy ťahá lepšie a niekedy horšie...ale to tiež môže byť subjektívny dojem....aj keď si nemyslím...

Odesláno

Bohužel......ani dia ti neřekne jestli DRV či čerpadlo či jen snímač tlaku na rampě...... možná kdyby měli dia napíchlou a viděli přesně co se děje při té chybě když naskočí....

Odesláno

no to by som ich musel zobrať a naložiť a zaplatiť aspoň 4-och a vybrať sa s nimi na moravu a pri stúpaní na Javorinku....ale kurva to je úbohé, že to v servise nevedia odstrániť a zistiť..a ako sa dostanem k jednému z Tvojich dvoch DRV...si ochotný poslať dobierkou, a vrátim aj s všimným?

Odesláno

No no no no.

To i kdyz prijdes k doktorovi a reknes ze te boli bricho kdyz snis hodne mastny jidlo ale jenom nekdy tak ten doktor ti rekne presne z ktereho oleje te to boli????????

Neni to hrat karty , zjistit takovou zavadu.Neboj Prema tim prosel a vi o cem pise.A ze toho najezdil....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...