Sportivo2 Odesláno 31. prosinec 2011 Autor Odesláno 31. prosinec 2011 Caute chcel by som sa spytat mam 407 sw a ked stlacim na kluci stredne tlacitko otvaranie kufra odomkne mi cele auto plus to okno..nemalo by otvarat len to okno?? stretol sa s takymto problemom uz niekto??? a sem tam mi auto vobec ani nezamkne len auto zablika zamkne nadrz sklopia sa zrkadla ale auto ostava odomknute... tak to zamykanie mam vyriesene...treba poriadne tresknut s oknom a auto uz potom ide zamknut bez toho aby zamklo len nadrz a sklopili sa len zrkadla..pekne zamyka Citovat
Joozino Odesláno 1. únor 2012 Odesláno 1. únor 2012 nechce niekto do náhrady ten mikrospínac ZIPPY ?? objednavam Citovat
SIGULA Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 jj díky zítra se na to podívám U mě to nebyly ty dráty v okně( naštěstí) ale přímo ten mikrospínač se vevnitř rozložil, byl tam jen zelený prášek.. hledal jsem chvilku a našel jsem náhradu.. http://www.gme.cz/mikrospinace-s-konektory-ocky-vodici/mikrospinac-zippy-dw-n2s-00e1-ea018a-z-p630-262/ .. chce to jen o pár milimetrů zkrátit ty 2 tyčky a přepájet .. sedí to tam výborně Tak tohle je rada nad zlato!! Jednoduchý a levný!! Super!! Moc díky!! Citovat
Joozino Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 tak tak, aj ja som sa inspiroval radou od adama, a funguje to..je to super Citovat
Guest Malinkej88 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 já mám ještě trochu jiný problém, dneska se mi na palbce rozsvítila kontrolka, že mám otevřené páté dveře,tak vystoupím vezmu za ně a oni jsou zavřené, zkusím tedy okno na těch dveří a to je také zavřené, dojedu domu vylezu a když chci auto zamknout zjistím, že to nejde, protože si to pořád myslí, že jsou ty dveře otevřené, ale přitom nejsou. Vůbec nevím co s tím, nikam ani nemůžu když to auto vlastně nejde zamknout. Páté dveře ani sklo nejde otevřít ani dálkovým ovladačem. Co mám dělat? Citovat
stanchez Odesláno 4. červen 2015 Odesláno 4. červen 2015 (upraveno) Prosím vás, auto mi ešte stale nezamyka. Jedno obdobie bol pokoj ale teraz je to znova. Auto v kuse nezamknute, nemôžem ísť ani na výlet. Vyriešil niekto, kto mal takýto problém definitívne? Po zamknutí sa sklopia spätné zrkadlá, uzamkne palivova nádrž a kufor ale dvere ostávajú otvorené. Zo začiatku sem tam pomohlo to trieskanie dvermi, ale už nefunguje ani to. Kde môže byť problém? Pri manualnom zamknuti kľúčom zamkne soferove dvere, ale ostatné ostávajú otvorené. V čom môže byť chýba? Treba vymeniť komplet centrálne uzamykanie, alebo existuje nejaká lacnejšia alternatíva? Upraveno 4. červen 2015 uživatelem stanchez Citovat
Judes Odesláno 4. červen 2015 Odesláno 4. červen 2015 Keď zamyká len šoférove dvere a ostatné nie, veľká pra pravdepodobnosť je že bude problém v mikrospínaci ktorý je súčasťou zámku. Citovat
stanchez Odesláno 4. červen 2015 Odesláno 4. červen 2015 Soferove dvere uzamkne len pri manualnom pretoceni kľúčom vo dverách, inak na diaľku nezamkne ziadne dvere, okrem kufra a palivovej nádrže. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.