Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Caute chcel by som sa spytat mam 407 sw a ked stlacim na kluci stredne tlacitko otvaranie kufra odomkne mi cele auto plus to okno..nemalo by otvarat len to okno?? stretol sa s takymto problemom uz niekto??? a sem tam mi auto vobec ani nezamkne len auto zablika zamkne nadrz sklopia sa zrkadla ale auto ostava odomknute...

tak to zamykanie mam vyriesene...treba poriadne tresknut s oknom a auto uz potom ide zamknut bez toho aby zamklo len nadrz a sklopili sa len zrkadla..pekne zamyka

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno
jj díky zítra se na to podívám

U mě to nebyly ty dráty v okně( naštěstí) ale přímo ten mikrospínač se vevnitř rozložil, byl tam jen zelený prášek.. hledal jsem chvilku a našel jsem náhradu.. http://www.gme.cz/mikrospinace-s-konektory-ocky-vodici/mikrospinac-zippy-dw-n2s-00e1-ea018a-z-p630-262/ .. chce to jen o pár milimetrů zkrátit ty 2 tyčky a přepájet :) .. sedí to tam výborně

Tak tohle je rada nad zlato!! Jednoduchý a levný!!

Super!! Moc díky!!

• O 2 měsíce později...
Guest Malinkej88
Odesláno

já mám ještě trochu jiný problém, dneska se mi na palbce rozsvítila kontrolka, že mám otevřené páté dveře,tak vystoupím vezmu za ně a oni jsou zavřené, zkusím tedy okno na těch dveří a to je také zavřené, dojedu domu vylezu a když chci auto zamknout zjistím, že to nejde, protože si to pořád myslí, že jsou ty dveře otevřené, ale přitom nejsou. Vůbec nevím co s tím, nikam ani nemůžu když to auto vlastně nejde zamknout. Páté dveře ani sklo nejde otevřít ani dálkovým ovladačem. Co mám dělat?

• O 3 roky později...
Odesláno (upraveno)

Prosím vás, auto mi ešte stale nezamyka. Jedno obdobie bol pokoj ale teraz je to znova. Auto v kuse nezamknute, nemôžem ísť ani na výlet. Vyriešil niekto, kto mal takýto problém definitívne? Po zamknutí sa sklopia spätné zrkadlá, uzamkne palivova nádrž a kufor ale dvere ostávajú otvorené. Zo začiatku sem tam pomohlo to trieskanie dvermi, ale už nefunguje ani to. Kde môže byť problém? Pri manualnom zamknuti kľúčom zamkne soferove dvere, ale ostatné ostávajú otvorené. V čom môže byť chýba? Treba vymeniť komplet centrálne uzamykanie, alebo existuje nejaká lacnejšia alternatíva?

Upraveno uživatelem stanchez
Odesláno

Keď zamyká len šoférove dvere a ostatné nie, veľká pra pravdepodobnosť je že bude problém v mikrospínaci ktorý je súčasťou zámku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...