Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šedá myška by Kamik

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Myslím že spousta z vás by zajímalo pokrčování auta :-)

Začnu tímhle

první týden v září odjely mé milované kola Fake BBS RS 17 přijel si pro mě člověk do Plzně až z Bratislavy budou na BMW E30 coupé :-))

hned druhý den se jelo pro nové kola, ale abych vás napnul tak vám prozradím jen že jsou třídilné, jsou jen dvě sady v čechách a všechny 4 mají šíři 8palců a velikost 17

hned na to jsem objednal pneumatiky o rozměru 185/35 :-))

Dále auto se ihned zavřelo do garáže sundaly značky a odneslo se to do depozita :-)

začlo se makat auto dostalo díky Artinovi a jeho typu, mám už na autě XS blatníky, dokonce jsem přišel že můžu lehce poladit předek že to mohu dostat do nesmyslu dolů na zem na staticu :-) takže se bude přes zimu trošku upravovat předek :-) Končil jsem sezonu že jsem měl nápravnici od země tříčtvrtě platební karty na podél.

Dále mám doma lištu beze znaku tu co dostavaly 206 po faceliftu :-)

dále mé milované polokožené sedačky z GTi šly někam do Znojma :-)

auto dostane komplet novej interiér a to neprozradím také at je to napínavější :-)

Světla jsou zatmavené

Díky Lukygod jsem dostal od něj kola na přejíždění do klempířiny a do lakovny takže auto dostane novej kabát ale zklamu dostane tu samou barvičku co má šedá byla můj sen a nebudu jí měnit ¨:-)

Dám sem poslední fotky ze sezony a odkaz na stránky kde jsou ty novinky at se pokocháte doufám že moje práce bude k něčemu uvidíme jak to vyjede :-)

post-38846-14109627809857_thumb.jpg

[upravil dne 31/10/12 01:28 od Kamik-N]

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...