NuF!k Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 Video už sem viděl u Tomáše na zdi ale je to pecka jen tak dál =))) Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 29. srpen 2012 Odesláno 29. srpen 2012 Tady jedno videjko s klukama ušatýma od Harley Davidson Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Myslím že spousta z vás by zajímalo pokrčování auta :-) Začnu tímhle první týden v září odjely mé milované kola Fake BBS RS 17 přijel si pro mě člověk do Plzně až z Bratislavy budou na BMW E30 coupé :-)) hned druhý den se jelo pro nové kola, ale abych vás napnul tak vám prozradím jen že jsou třídilné, jsou jen dvě sady v čechách a všechny 4 mají šíři 8palců a velikost 17 hned na to jsem objednal pneumatiky o rozměru 185/35 :-)) Dále auto se ihned zavřelo do garáže sundaly značky a odneslo se to do depozita :-) začlo se makat auto dostalo díky Artinovi a jeho typu, mám už na autě XS blatníky, dokonce jsem přišel že můžu lehce poladit předek že to mohu dostat do nesmyslu dolů na zem na staticu :-) takže se bude přes zimu trošku upravovat předek :-) Končil jsem sezonu že jsem měl nápravnici od země tříčtvrtě platební karty na podél. Dále mám doma lištu beze znaku tu co dostavaly 206 po faceliftu :-) dále mé milované polokožené sedačky z GTi šly někam do Znojma :-) auto dostane komplet novej interiér a to neprozradím také at je to napínavější :-) Světla jsou zatmavené Díky Lukygod jsem dostal od něj kola na přejíždění do klempířiny a do lakovny takže auto dostane novej kabát ale zklamu dostane tu samou barvičku co má šedá byla můj sen a nebudu jí měnit ¨:-) Dám sem poslední fotky ze sezony a odkaz na stránky kde jsou ty novinky at se pokocháte doufám že moje práce bude k něčemu uvidíme jak to vyjede :-) [upravil dne 31/10/12 01:28 od Kamik-N] Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Tady odkaz na novinky :-) :-) http://o-conr.rajce.idnes.cz/Novinky_u_Puga [upravil dne 31/10/12 01:48 od Kamik-N] [upravil dne 31/10/12 01:49 od Kamik-N] Citovat
Marek.206 Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 Teším sa na nasledujúcu sezónu Najviac som zvedavý na sedadlá a interiér. Škoda ale, že mi nejde načítať tie novinky: http://o-conr.rajce.idnes.cz/Novinky_u_Puga. Ak to nejde iba mne, tak mám smolu, no Citovat
lukaro Odesláno 28. prosinec 2012 Odesláno 28. prosinec 2012 S autem na zastávce, lidi jsou hova*d*a :D a koukám, že místo papírových cedulí tam je zabudovaný iPad? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.