Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šedá myška by Kamik

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny členy tohoto fóra :)

Chtěl bych začít tím že jsem tady našel mnoho rad na mojí bejvalou 106 rallye 1,3.

Před měsícem jsem si koupil na normální ježdění do práce Peugeota 206 2,0HDi 66kW 3dvéř v dobrém stavu, ale nějak se to zvrtlo a stal se mím milačkem jako byla dřív moje 106.

Takže auto pochází z Belgie, koupil jsem si to auto od jednoho kluka co ho měl 5let, normální výbavou elektrické stahování oken mělo by to mít dva airbagy kdežto je tam sportovní volant od Raid HP, bez klimatizace což mě nějak nevadí.

Takže přejdu k úpravám a opravám auta

1. věc co se dělala na autě bylo klasická výměna náplní atd. Rozvody jsem nemusel ty jsou dělané mám od toho fakturu.

2. objednal jsem si potah kapoty od JOM, z důvodu toho že u mého bývalého auta jsem měl od kamínků a soli omlácenou kapotu.

3. Nový zadní tlumič výfuku, ten původní byl totál.

Plánované opravy a úpravy

1. Ve středu mi má přijít štelovák od JOM, ale co jsem četl a co mi řekl Woody tak mi štve že jsem neobjednal TA technix, No co tak už to zkusím :)

2. Výměna řemenice dělá mi to tam pazvuky jako blázen :)

3. Oprava promáčklého práhu z mé blbosti z heveru.

4.výměna lišty nad SPZ za ten novější bez znaku

5. Chtěl bych nějaké zajímavé kola

6. Vyměnit můj GTI limited front za klasický XSovej nárazník s mlhovkama

7. Komplet interiér z GTI ten polokožený

8. je to takové nevím možná nechat udělat chip od Powertecu měl bych mít okolo 87kW

9. vyladit detaily

Zatím se budu držet plánu :)

post-38846-14109620461303_thumb.jpg

[upravil dne 31/3/12 17:46 od Kamik-N]

Odesláno

Vítej :papa Moc pěkná :) Jediné, co mi nesedí je ten sportovní volant, protože se mi zdá, že ke zbytku interiéru prostě neladí, ale to je jen můj názor, hlavní je, že se to líbí tobě :) Tak mnoho šťastných km bez nehod! :super

Odesláno

Ten už tam byl od původního majitele, ale půjde tam orig. Volant s airbagem :)

Odesláno

Pěkná :super Než tam dáš potah kapoty,tak tu kapotu navoskuj,ale opravdu vrstvou jako prase!Jinak se ti vyšusuje barva a jestli tam máš nějaký oděrky od kamínků,tak ti kapota začne hnít...

Jinak parádní auto,ta barva je super,málo se vidí....

Odesláno

děkuji moc ;) jinak na autě se teď dělá plným proudem ;) jinak není problém mojí 206 potkávat po Plzni :)

Odesláno

Pěkný auto, ať funguje bez problémů a hodně šťastných km. Barva je parádní. Jinak přední nárazník se mi líbí, klidně bych ho nechal.

Odesláno

dnes jsem konečně se vrhl na interiér rozebral komplet zadní sedačky ven. 3 pásy vzádu vyndané protože nevozím tři lidi a ve 206 jezdím max ve dvou :) Zjistil jsem nemilou věc že auto bylo bourané na bok do sloupku, ale je to pěkně opravené. komplet středový panel venku, protože budu napojovat řídicí jednotku na airbagy. Zatím jsem si sehnal řídicí jednotku s airbagy, ale musím sehnat věnec na volant s kabelem, protože člověk co tam dával ten sport. volant tak ustřihl ten kabel :( nefunguje mi klakson atd. . Dnes jsem dal do černý lesklý barvy znak. Do týdne by mi měl přijít další dárek do 206, ale budu dělat zagorku a prozradím až to přijde můžete zatím hádat :D :silent:

Tady máte pár fotek z dneška: http://o-conr.rajce.idnes.cz/Rozebirani_interieru/

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...