Guest Kamik-N Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Zdravím všechny členy tohoto fóra Chtěl bych začít tím že jsem tady našel mnoho rad na mojí bejvalou 106 rallye 1,3. Před měsícem jsem si koupil na normální ježdění do práce Peugeota 206 2,0HDi 66kW 3dvéř v dobrém stavu, ale nějak se to zvrtlo a stal se mím milačkem jako byla dřív moje 106. Takže auto pochází z Belgie, koupil jsem si to auto od jednoho kluka co ho měl 5let, normální výbavou elektrické stahování oken mělo by to mít dva airbagy kdežto je tam sportovní volant od Raid HP, bez klimatizace což mě nějak nevadí. Takže přejdu k úpravám a opravám auta 1. věc co se dělala na autě bylo klasická výměna náplní atd. Rozvody jsem nemusel ty jsou dělané mám od toho fakturu. 2. objednal jsem si potah kapoty od JOM, z důvodu toho že u mého bývalého auta jsem měl od kamínků a soli omlácenou kapotu. 3. Nový zadní tlumič výfuku, ten původní byl totál. Plánované opravy a úpravy 1. Ve středu mi má přijít štelovák od JOM, ale co jsem četl a co mi řekl Woody tak mi štve že jsem neobjednal TA technix, No co tak už to zkusím 2. Výměna řemenice dělá mi to tam pazvuky jako blázen 3. Oprava promáčklého práhu z mé blbosti z heveru. 4.výměna lišty nad SPZ za ten novější bez znaku 5. Chtěl bych nějaké zajímavé kola 6. Vyměnit můj GTI limited front za klasický XSovej nárazník s mlhovkama 7. Komplet interiér z GTI ten polokožený 8. je to takové nevím možná nechat udělat chip od Powertecu měl bych mít okolo 87kW 9. vyladit detaily Zatím se budu držet plánu [upravil dne 31/3/12 17:46 od Kamik-N] Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Doufám že se bude líbit Jinak více fotek přidám zítra Citovat
Majkls Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Vítej Moc pěkná Jediné, co mi nesedí je ten sportovní volant, protože se mi zdá, že ke zbytku interiéru prostě neladí, ale to je jen můj názor, hlavní je, že se to líbí tobě Tak mnoho šťastných km bez nehod! Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Ten už tam byl od původního majitele, ale půjde tam orig. Volant s airbagem Citovat
309GT Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Pěkná Než tam dáš potah kapoty,tak tu kapotu navoskuj,ale opravdu vrstvou jako prase!Jinak se ti vyšusuje barva a jestli tam máš nějaký oděrky od kamínků,tak ti kapota začne hnít... Jinak parádní auto,ta barva je super,málo se vidí.... Citovat
Jeny Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 líbí a moc:) Ale rád bych taky viděl fotku 106ky:) Citovat
Buback Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Vypada zachovale hlavne at slouzi jak ma a nezlobi btw vitej v klubu Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Tady máte novou várku fotek http://o-conr.rajce.idnes.cz/New_fotky_206/:mad: Citovat
bajza206 SW Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Pěkná kára jen by to chtělo trošku větší kola co jsi dal za ten potah kapoty p.s. vítej v klubu Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 Pěkná kára jen by to chtělo trošku větší kola co jsi dal za ten potah kapoty p.s. vítej v klubu Potah kapoty mi vyšel na 1320kč http://reviloshop.cz/store/goods_JOM-60222_993_potah-kapoty-peugeot-206-9905.html Citovat
paul jane Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 vitej v klubu moc pekna 206 a snad se nekdy sejden na nejakem Plzenskem srazu Citovat
Jacobsoon Odesláno 30. říjen 2011 Odesláno 30. říjen 2011 moc pěkná, líbí se mi barva., jinak ten potah jde mimo mě Citovat
Stuchy Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 moc pěkná 206 doufám že se někdy sejdem Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 děkuji moc jinak na autě se teď dělá plným proudem jinak není problém mojí 206 potkávat po Plzni Citovat
cechic Odesláno 1. listopad 2011 Odesláno 1. listopad 2011 Pěkný auto, ať funguje bez problémů a hodně šťastných km. Barva je parádní. Jinak přední nárazník se mi líbí, klidně bych ho nechal. Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 dnes jsem konečně se vrhl na interiér rozebral komplet zadní sedačky ven. 3 pásy vzádu vyndané protože nevozím tři lidi a ve 206 jezdím max ve dvou Zjistil jsem nemilou věc že auto bylo bourané na bok do sloupku, ale je to pěkně opravené. komplet středový panel venku, protože budu napojovat řídicí jednotku na airbagy. Zatím jsem si sehnal řídicí jednotku s airbagy, ale musím sehnat věnec na volant s kabelem, protože člověk co tam dával ten sport. volant tak ustřihl ten kabel nefunguje mi klakson atd. . Dnes jsem dal do černý lesklý barvy znak. Do týdne by mi měl přijít další dárek do 206, ale budu dělat zagorku a prozradím až to přijde můžete zatím hádat :silent: Tady máte pár fotek z dneška: http://o-conr.rajce.idnes.cz/Rozebirani_interieru/ Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 aktuální fotka mého mazlíka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.