Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šedá myška by Kamik

Recommended Posts

Odesláno

No až dám Intercooler tak to bude ještě lepší dneska jsem s kamarádem zkoušel jak mi to jede proti Opel Vectra 2008 2.2 OPC a o moc mi neujížděla :-) nechápaly jsme ani jeden :D

Já jsem měl vždy naftu měl jsem jen dvakrát benzínaka v benzinu a to Punto GT 1,4 turbo a peugeot 106 1,3 rallyečko jedinej benzinak mi sedl peugeot 106 1,3 rallyečko :-) jednou bude u mě v garáži zpět :-) jen teď na to auto nemyslím musím dělat na bydlení atd. Střecha nad hlavou je vždy přednější ;-)

Odesláno

fešný to je, ale kamča ví co na ní dodělat,já teda taky:).. musí to být 100% že kamčo:) už se těším na další společné focení

Odesláno

Hezký to je ale chce to prostě dodělat pár nových nápadů mám :-) takže se pustím do toho zase na plno :-) pro letní sezonu nechám nalakovat bok a přes zimu půjde další evoluce :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Neboural jsem :-) jen mě prostě naštvalo to že jeden ehm blbec na silnici mě vytlačil na obrubník a zničil mi kolo čep řízení a odřel nárazník a ustřelil zrcátko a ujel :-/ z tohoto důvodu jsem neměl chut do ničeho ani to opravovat na konec kolo opravené není to poznat zrcátko nové, čepy řízení jsou dané pevnější a silnější na zakázku udělané od Weitecu ;-)

Nově nalakovanej a opravenej bok, seštelováno ještě o kus níž ten čumák auto v 100% stavu v interiéru proběhlo čištění takže mám čistě bílou stropnici sloupky bílé za týden by mělo jet na rozstřik druhého lemu :-) takže jsem se rozjel zas v plném proudu a energie moje heslo co vozím na zadním skle je EVERY DAY I SEE MY DREAM!

post-38846-14109625049564_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...