Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Šedá myška by Kamik

Recommended Posts

Guest Kamik-N
Odesláno

Jedu OEM style :-) Zadek 9-10cm předek 10-11cm :D předek nevím vím jen to že tam nemám helpry na staticu a mám to stočený na doraz s originál HDi stabilizačníma tyčkama, plánuji dát kratší ze 306 GTI - 6 takže by jsme mohli ještě klesnout :-)

Odesláno

tak to je mazec :) já to mít takhle nízko, tak se dostanu do garáže jedině jeřábem :( ... :D ... Nechceš dát na auto tu sámošku oem+ ? :P Jak mám u sebe ve vlákně :aut

Taky přemýšlím o stabil tyčkách z jinýho puga ale jaký tam vrazit na mojí 1.1 ? :P Pochybuju, že pro 2.0 HDI budou stejný jako pro 1.1 abych to mohl vyměnit za ty z 306 :)

Guest Kamik-N
Odesláno

Mám to na krabičku od sirek :D, jinak nevím ale ty tam asi ani nemusíš mít stabíky, když je woody nemá na 1,4 :-) a nejsou problemy :-) do garáže jak najíždím jednou natočím já mám rozdřenej kousek betonu a kraj rámu vrat :D :D

Odesláno

Já tam mám prudší kopeček , ten by se dal ale co je nájezd do garáže, tak škrtám nárazníkem a to to mám v sérii :D...takže budu dělat nájezdy abych se tam dostal. Jinak máš ode mě SZ :)

Odesláno

no jo já vim, mam kozu :D snad se to časem lepší.

Jinak auto na živo bomba.. jenom škoda že sem neviděl jak přejíždíš ten retardér co je před závorou do plazy :D

Guest Kamik-N
Odesláno
no jo já vim, mam kozu :D snad se to časem lepší.

Jinak auto na živo bomba.. jenom škoda že sem neviděl jak přejíždíš ten retardér co je před závorou do plazy :D

:D já myslel že si to viděl :D :D na to už mám grip :D

Guest Kamik-N
Odesláno

Rejtáku znáš mě velmi dobře na konec jsem ho nepustil :-)

Přikládám fotku projíždku s klukama :-)

post-38846-14109623243765_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...