paul jane Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 hmm tak tyhle kola jsou o dost lepsi nez ty co tam byly moc pekne Citovat
Rejty Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 jééééé,,oni ji taky luej..viel jsem včera v UL krsavc..sem rád že zas moje kola jezí na 206:aut a rád sem te poznal:) vymenit zadní světla a dolakovat lišty na boku+koncovku [upravil dne 20/11/11 19:22 od Rejty] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 20. listopad 2011 Odesláno 20. listopad 2011 Koukam ze kola pritelkyne v poradku privezla takze dekuji za obchod :-))a jinak kola vypadaji fakt luxusne na tve 206ce :-)) Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 21. listopad 2011 Odesláno 21. listopad 2011 Kubas 306 dovezla dovezla jsem nadmíru spokojenej Rejty: Já taky dáme zas nějakej srázek jsem si u vás zamiloval ruční mytí Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Ahoj všichni jsem zpět s dalšíma novinkama Nemám folie už na autě s woodasem jsme je sundaly. byl jsem v neděli u woodase a gombiho kvůli Strakimu který mi krásně ušil chip na míru děkuju moc dále jsem na zimákách 15 nechtělo se mi sundavat ty moje 17 Dále komplet interiér GTI jen mi chybí kličky na otevírání dveří koupil jsem si i nové autoradio protože to co jsem tam měl už umíralo Tady je pár fotek : http://o-conr.rajce.idnes.cz/Novinky_nejake_spolecne/ Citovat
hYena Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Já obdivuji tu barvu auta, je skvělá.. jinak PUG vypadá fakt dobře.. Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 To mi říká každý a těší mě to Citovat
hYena Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Chybí nějaká fajn koncovka výfuku a bude to pecka... Jo a jak šlo snížit zadek? Taky potřebuju, ale mám trochu strach... Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Není se čeho bát jen prostě mít nervy a vyklepat torzky ven mě to dělal woodas s gombim a mlátily jsme do toho co to šlo a na konec vše šlo pěkně daly jsme to dolu o 9cm Citovat
hYena Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Když se podíváš na moje, tak předek je dole, ale zadek ještě kousek chce... Mám trochu strach, sám si to neudělám a nemám tu v okolí nikoho, kdo by mi to udělal.. Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Woodas ti může dát návod nebo poslat videjko jak se to dlá a jestli jsi šikovnej a máš šikovnýho kámoše tak to dáš i sám doma Citovat
hYena Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 No, to by se hodilo... Kámoš je vcelku šikovný, uvidím, no... Díky Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Mě by se to video šiklo To máš kousek do třebenic jestli chceš můžu ti dát kontakt Citovat
tomm176 Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 woodyho znám, teda jen tak nějak od vidění a kontakt na něj mám ...myslel jsem,že to video máš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.