Majkls Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Zdravím všechny zde na PC . Tak mi to nedalo a taky si zakládám své vlastní vlákno o mém Lvovi. Je to Peugeot 206 s motorem 1.4i, datum narození je 26.10.2000 a pyšní se výbavou XT. Má jen 3 dveře, ale vzhledem k tomu, že jsem student a jezdím denně max. se spolujezdcem, tak mi to ani nevadí Závěrem bych ještě dodal, že je to moje první vlastní auto Jak jsem k němu přišel? Tak po dlouhém rozmýšlení jsme s tátou uznali za vhodné, nechat auto přitáhnout z Německa, o to se měl postarat tátův známý, který pracuje na jedné technické a přivydělává si dovozem aut z D. Příběh se ale doopravdy zamotal, protože jsem vůbec nepočítal s tím, že budu zde na PC, původně se totiž mělo jet pro českou fábii s dieselovým motorem. Pár vyhlédnutých typů bylo ovšem velkým zklamáním, už jsme z toho byly zoufalí, protože ne a ne najít auto v pěkném stavu s pokud možno malým nájezdem km (vše kolem 200 tkm). Pak ovšem padl pohled na 206ku. Sice benzíňák, ale uchvátil nás velice zachovalým zevnějškem i vnitřkem, a to nemluvím o (dle mého názoru) zdařilém designu tohoto vozu, který i dnes může udělat hodně parády. Cenovka 2 990 € šla nakonec ještě dolů, díky dobrým komunikačním schopnostem známého. (Pozn.: Náplň klimy prázdná + nefunkční otáčkoměr). Na displayi budíku svítilo 97 297 km (samozřejmě jde polemizovat o skutečném stavu, přeci jen, je to auto dnes již 11 let staré). Auto jsem si ale rychle zamiloval a přestože se domů dopravilo ve velice časných ranních hodinách, seděl jsem v něm docela dlouho :D Dále pak klasika, technická, rozvody, výměna oleje. Závady: Nefunkční otáčkoměr + občasné ukazování špatné rychlosti (o cca. 10-15 km/h → VYŘEŠENO Zanešené vstřiky (zpočátku mi to až tak nepřišlo, prostě jsem si myslel, že auto není až tak živé a jdoucí za plynem) → VYŘEŠENO (jede to o poznání lépe) Úpravy do budoucna No, nebude jich mnoho, jsem chudý student a jsem rád, že mi rodiče sponzorují náklady na provoz, takže náklady na úpravu po nich nemůžu chtít a ani bych nechtěl Ale přecejen nějaké úpravy jsem si usmyslel. 1. výměna origo rádia Blaunpunkt (pouze kazety) za Alpine CDE-120 rm → SPLNĚNO 2. chtěl bych vyměnit přední H4 světlomety za čiré H7, které auto dle mého názoru dost omladí 3. na jaře budu uvažovat o stříknutí lišt do barvy vozu 4. možná fólie na boční zadní a zadní sklo, ale nic temného Přidám i nějaké to foto .JPG] [upravil dne 21/3/12 18:46 od Majkls] Citovat
Majkls Odesláno 29. říjen 2011 Autor Odesláno 29. říjen 2011 .JPG] [upravil dne 29/10/11 11:44 od Majkls] Citovat
Buback Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 no vypada mnohem lepe nez skodarna vitej v klubu a at slouzi Citovat
hYena Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 VÍTAJ! Hezká, hezká tak přeji hodně šťastných kilometrů... Citovat
Majkls Odesláno 29. říjen 2011 Autor Odesláno 29. říjen 2011 Díky hoši, no jen teď je dosti špinavá, hold bydlení na vesnici, kde je to v tuhle dobu samej jezeďák v traktoru Citovat
Majkls Odesláno 9. listopad 2011 Autor Odesláno 9. listopad 2011 No, tak až dnes přezuto na zimáky , dlouho jsem dumal a nakonec vybral pneu Sava Eskimo S3, rozměr klasika 175/65 R14 Teď jen uvažuji, jestli koupit poklice nebo nechat bez [upravil dne 9/11/11 16:21 od Majkls] Citovat
TiborTrojan Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 Pekná, tak nech sa ti podari ju trochu stunovat... Citovat
Majkls Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 No, tak nakonec jsem se rozhodl pro poklice, možná i proto, že jsem moc nevěděl, co si navymýšlet pod vánoční stromeček Takže poklice budou, jsou ovšem ještě schované pod postelí. Nicméně, foto z netu, pro představu, viz: zde Až budou na autě, hodím foto Citovat
Majkls Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 Jinak, vyskytl se mi problém na autě V ranních nízkých teplotách pohupujou otáčky na volnoběh a po ustálení se (asi po 30 vteřinách) zůstanou na 1 200 ot., jednou za čas to chcípne při volnoběhu... jinak ať jedu jak chci a jak daleko chci, neohřeje se to víc, než na 80 stupňů. Tak zkusím čidlo teploty Citovat
Majkls Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Pár fotek se zimním nastavením zde. Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Tý vole takhle vysoký to mít tak dávám závody mezi offroudama a ještě vyhraju , ne dělám si srandu docela zachovalej a chtělo by to nějaké letní setup Citovat
Majkls Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Snížení by neurazilo ani mé oko. Na druhé straně ale chudý student má jinačí výdaje, než stavitelný podvozek Dojem off-roadu ještě dělaj mrňavý 14\"ky a je to takhle no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.