tommm Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Podle schematu to vypadá, že sklápění zrcátek je na zvláštním konektoru jednotky ve dveřích. (bohužel, nemám ho, tak nemůžu ověřit) Takže by se pro ověření nemuselo nic letovat, stačilo by sundat tapecírung ze dveří a na zkoušku konektor prostě odpojit a zamknout auto. Pak se podívat na Dia jestli to hodilo nějakou ošklivou hlášku. Jestli ne, šel bych do toho přepínače ve drátech k zrcátku. Ale to jenom teoretizuju... ;-) Citovat
hada Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 jj, takže závěr, přes Dia vypnout sklápění a nač je vlastně dobré mít ty zrcátka sklopené? Citovat
Smety Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Tak je vidět, že si ještě neměl to potěší, když někde zaparkuješ a nějaký \"lojza\" ti ho jednoduše urazí... Já co parkuji v jedné ulici u nemocnice v Kolíně, tak je tam skoro každý den nějaké auto, kterému se válí trosky zrcátka na silnici a na autě jen dráty a držák bez zrcátka. Citovat
hada Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 No ono je to fakt, že to tak nedráždí když jsou ty zrcátka sklopené,ale když narazíš na kreténa tak je to vlastně jedno... Citovat
MaxQ69 Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 Ahoj. Manželce se u 206 RG rv. 99 přestalo sklápět a odklápět pravé zrcátko. Nejdříve to šlo pomalu nebo občas, teď to nejde vůbec. Poradíte, prosím, co s tím? Citovat
Bohumil Odesláno 13. únor 2015 Odesláno 13. únor 2015 Zatuhlo to. Pomůže kloub prostřiknout olejovým sprejem. Já jsem použil co mám na řetěz na kole. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.