skazka Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 Sorry za neuplny nazov topic-u... co sa tyka motorov som analfabet, viem si max. skontrolovat olej a vymenit kolesa ci ziarovky... a ak sa najde dobra dusa nazov poopravim. Po zdvihnuti kapoty som si vsimol, ze mi (vid foto) nieco netesni... okolie je zaspinene... Skusal som ci to tam nie je slabo nasunute (zacvaknute) no nejak extra sa s tym pohnut nedalo. Chcem sa spytat ci tam nie je nejake tesnenie co mi ten sajrajt prepusta a hlavne co to moze byt? Za konstruktivne odpovede dakujem Citovat
Guest mischko11 Odesláno 20. říjen 2011 Odesláno 20. říjen 2011 je tam gumicka ale vycvakne sa to skoro vzdycky uz som videl ze majitelia to mali stiahnute stahovacou paskou plastovou a potom pomohlo Citovat
skazka Odesláno 21. říjen 2011 Autor Odesláno 21. říjen 2011 ... a co to vlastne vyteka? pozeral som olej, ten je v norme, cize kde, kam a co treba doplnit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.