icepick.cz Odesláno 14. říjen 2011 Odesláno 14. říjen 2011 Zdravim, chtěl bych se optat jak opatrně demontovat vrchni interierove svetlo. Chci tam odtud tahat kabel na led pasky k noham. Vede tamtudy i mikrofon na handsfree tak me zajima jak se tam opatrne demontuje ten tapec. Abych nic neulomil. Dekuji za Vase rady. Citovat
icepick.cz Odesláno 15. říjen 2011 Autor Odesláno 15. říjen 2011 Prosím to mi nikdo nemuže poradit jak se sundavá ten horní celek celek stim svetlem ? je to ta verze stim uloznym mistem na bryle. Nechci tam neco ulomit. Zitra bych to chtel delat tak dekuju moc za radu. Citovat
MHS Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 já mám to klasicke světlo bez uložným mistem a sundavalo se to lehce. Vím že se to z jedný delší strany povytáhlo a šlo to. Jsou tam takove pružné kovove zobáčky. Aspoň já to tak měl když sem mněnil žárovky Citovat
shark734 Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 musis vycvaknut najprv to sklicko a potom to vnutro....robi sa to pekne blbo Citovat
MHS Odesláno 17. říjen 2011 Odesláno 17. říjen 2011 musis vycvaknut najprv to sklicko a potom to vnutro....robi sa to pekne blbo mě to šlo krásně Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.