Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosil bych o radu, jak nacpat do předních dveří u 206 ( 3dv. r.v. 2000) komponentní repra od US Blaster. Ocenil bych taky radu, jak zapojit vyhýbky a kam hodit vejškáče :))

Přemýšlím i o verzi jít a udělat místo původní mřížky ve dveřích udělat z laminátu takovej kryt s otvorem na repro (ozvučnici?), protože tyhle repro budou mít asi větší hloubku, než je u série.

Předem díky

http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/us-blaster-usb-3616

Mimochodem, co na ně říkáte ? poměr kvalita/cena.

Odesláno

Tu máš nejaké fotky z mojej zástavby JBLka : Picasa Album - Peugeot

Tie repráky, čo máš v linku tam nemajú písané rozmery ale pohľadovo vyzerajú hoooodne hlboké... a to tam na 1000% nevleze... bude tomu zavadzať okno... :bojim

US Blaster je skôr značka známa na DJ scéne a o car-audiu som od nich ešte nepočul... :mad: Fungujú už vyše 30rokov, tak snáď to niečo zahrá... :myslim

Odesláno

Díky ;), právě o těch troúhelníkách sem přemýšlel, někdo předemnou tam dal takový plastový záslepky ;)

Jinak US Blaster...často sem o tom slýchával z médií o tuningu, ale jak je to kvalitní, těžko říct....snad to bude hrát dobře, sehnal sem je celkem za babku. Akorát mi nezbyde nic jinýho, než teda udělat \"domeček\" z laminátu, co ?

Odesláno

Tak mi to nedalo a udělal jsem si vizualizaci v 3D

dveeus.jpg

Takhle něják bych si to představoval. Akorát nemám představu, kam s výhybkama...

Co na to říkáte ? Nebo mám to repro přesunou do dolního spodního rohu ? a udělat doorboard z laminátu ? :))

Ještě..prosím o radu, jak to zapojit ;))

Odesláno

Tak sem si to zkoušel jen tak zapojit nanečisto, než dostanu auto ze servisu a vrtá mi hlavou jak zapojit vejškáč.

Na výhybce je na jedný straně W + a - (středobass), IN + a - (rádio) a na druhý straně je TW - , 0dB, - 3dB a - 6dB ( vejškáč). Takže otázka zní, kam mám zapojit plusovej kabel od vejškáče ? Manuál k repro nebyl a jako amatér sem z toho celkem jelen :D

Prosím o radu ;)

Odesláno

HOTOVO - Namontováno, zapojeno a běží jak má. Montážní hloubka nakonec nebyla problém - cca 70mm. Repro se tedy schovalo pod původní mřížku. US Blaster můžu doporučit, hrajou vážně skvěle. Nelituju těch peněz :)) Spousta lidí říká, že jsou na nic. Ale přecejnom je to firma s tradicí a to se nezapřelo ;) Oproti originálu je to sto a jedna ;) Jinak teda tu výhybku jsem zapojil na 3dB, takže zlatá střední cesta ;)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Velmi pekna robota ;)

Tu máš nejaké fotky z mojej zástavby JBLka : Picasa Album - Peugeot

Tie repráky, čo máš v linku tam nemajú písané rozmery ale pohľadovo vyzerajú hoooodne hlboké... a to tam na 1000% nevleze... bude tomu zavadzať okno... :bojim

US Blaster je skôr značka známa na DJ scéne a o car-audiu som od nich ešte nepočul... :mad: Fungujú už vyše 30rokov, tak snáď to niečo zahrá... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...