Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Podtlak v nadrzi

Recommended Posts

Odesláno

Hoj lidi ! :) Mam mensi problem : pri otevřeni vika nadrze mi to zabubla a foukne (nadechne se ) ja bych potřeboval vedet kde je otvor na vyrovnani tlaku v nadrzi abych ho vycistil . kamos ze servisu řika ze diesel to do urciteho podtlaku skousne ale benzin by uz davno nesel hmm :myslim dik !

[upravil dne 12/10/11 09:28 od Ferry]

Odesláno

Hmm koukam ze jsem sam s tymto problemem :( nema nekto aspon nejaku fotodokumentaci z nadrzi a vecmi kolem ??? dik.

Odesláno

Od stredu nádrže ide kadička smerom k nalievaciemu hrdlu. V tej rozšírenej časti pri nalievacom hrdle by mal byť spätný ventil ktorý zabraňuje vytekaniu paliva pri prevrátení auta. Ja by som hľadal chybu tam.

Tu máš obrázok nádrže. Je to pre autá s FAPom ale popisovaná časť je rovnaká no tu je lepšie vidieť.

[upravil dne 14/10/11 00:27 od pastorek]

post-14381-14109620222807_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

problem to nie je,len nesmies pri tankovani naplnat do hrdla ,ked vypne pistol tak dost,ked mas iny zdroj tak musis dat hadicu hlbsie do otvoru pod odvetravanie,lebo potom ti natecie do neho

Odesláno

Zdar! ja sem kolem me nadrzi nic nezistil vse je jak ma bejt ale tu sem se docet kde je muj problem :myslim s teho co jsem cet prispevek od MINY tak si to delam sam : kdiz dotankujem priklad 40 litru tak asi 1L pred koncem dotankovani oplachujem aditiva ktere pridavam do nafty jelikoz na benzine si to nemuzu dat do kanystru jak doma a tim asi utopim ten otvor na to odvzdusneni hmm :myslim

[upravil dne 23/10/11 19:45 od FIZOLA]

[upravil dne 23/10/11 19:47 od FIZOLA]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...